Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2005

Amc woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 29.02).

:hi: ik hoop dat het goed gaat met iedereen!! Ben een beetje druk geweest met werk. Gisteren heerlijk :zwemmen3: in een vijver maar wel een hele bekende. Ik weet niet of jullie van Heampstead heath hebben gehoord daar is een enorm park en daar zijn een paar grote vijvers en mag je zwemmen het hele jaar door! Was zo gezellig waren eenden en 1 zwaan en ddar zwem je gewoon langs. Met de lijn gaat het ok ik sta een beetje stil en dat terwijl ik bijna elke dag iets van sport doe! Maar het komt wel ik voel me goed. Prettige dag allemaal! :kus2:

July 20, 2005 om 02:27
Lekker zo zwemmen in de natuur. Hier in de buurt is geen plas (voor zo ver ik weet) maar de zee is niet zo heel ver. Toch gaan we eigenlijk nooit, alleen soms 's avonds voor een wandeling. Dennis wil met mooi weer nooit omdat het dan veel te druk is, en daar heeft ie ook wel gelijk in hoor, want je moet er al om 10.00 uur zijn dan anders sta je vast van hier tot hoek van holland.

Je bent je laatste weken erg snel naar beneden gegaan, daarom sta je nu vast een beetje stil. Maar als jij zoveel sport en netjes eet gaat het ook wel weer naar beneden hoor! Ik ben maar 2 onsjes kwijt deze week, maar gezien het bbq weekend was ik daar best blij mee.

Fijne dag!! :dag: Brigitte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan