Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2005

Famousannie woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 21.63).

Ik heb een erg goed weekend gehad. Naar Extrema geweest, wat natuurlijk fantastisch was gezien het weer. Sfeertje was ook heeelemaal goed en ik heb genoten voor 2. Mn vent is namelijk nog steeds in Afghanistan en ik heb zijn kaartje helaas moeten verkopen.. Maar goed, de rest was wel top!
Maar goed, daar verkopen ze natuurlijk geen bakjes kwark en gestoomde vis, dus ik ben weer eens flink uit mn naad gegaan wat betreft eten. Broodje hamburger, ijsjes, chips; t was in ieder geval niet al te best!
Gister was ik nog steeds doodmoe van het intensieve weekend en heb me met heel veel moeite naar de sportschool gesleept. Daar wat KT met mn zussie gedaan, ging wel goed. En ik heb gister ook nog een half uurtje gezwommen, dus ik kan weer een beetje trots op mezelf zijn. Vandaag ga ik er weer hard tegenaan. Ik krijg vanavond eters dus de rest van de dag moet ik streng zijn!

Liefs, Famousannie

August 8, 2005 om 10:46
hoi famousannie,

ik ben blij dat je mij begrijpt, ik had gewoon geen zin in dat achter iets aan lopen.maar er zijn gelukkig veel andere clubjes.

wanneer ben je weer terug in nederland?

rustig aan hè,

liefs debster.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan