Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2005

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Vandaag het laatste camping weekend afgesloten. Fred is nu nog druk bezig met alles op te ruimen en ik zit nu dus al weer in de winkel om de zaak te runnen. Fred hoeft pas vanmiddag te werken dus wat dat betreft wel fijn dat hij de camping voor zijn rekening neemt.

Het was een erg gezellig weekend en ik zal mijn eet dagboek dan ook niet bijwerken, want ik zou niet meer weten wat ik wel en wat niet heb gegeten. Ik moet wel zeggen dat ik aardig goed heb opgelet.....op de wijn en de chips na.

Afgelopen vrijdag is een vriendin uit Australië bij ons aangekomen. Zij is aan het rondtrekken door Europa en opweg naar KLIX in Duitsland om daar deel te nemen aan de Wereld kampioenschappen zweefvliegen voor vrouwen.

We hebben haar leren kennen toen ze zes jaar geleden deelnam aan de WK zweefvliegen voor junioren. En nu zien we haar weer. Dus een druk weekend met veel site-seeing. Verkenning van het zeeuwse landschap.

Maar nu over tot de orde van de dag. Ik had al een vermoeden dat het aantal kcal te laag was, maar omdat ik volgens het boek (je bent wat je eet) geen koolhydraten met eiwitten mag mengen, is het moeilijk om aan het aantal kcal te komen zeker als ik veel eiwitten eet.

Ik zal eens uitdokteren hoe ik dat beter kan gaan doen. Advies is welkom. En aan mijn ochtend wil ik eigenlijk niets veranderen want fruit als ontbijt bevalt me erg goed.

Wellicht is dit een optie:

Ochtend: fruit
Lunch: Koolhydraten (boterham, pap of zoiets)
Tussen 3 en 4 uur: salade met eiwitten (kaas, vlees)
Avondeten: ene keer met eiwitten andere keer met koolhydraten.

En dan zien of we rond de 1200 kcal uitkomen.

In elk geval bedankt voor de bezorgdheid en het advies.

Groeten

Chantal

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan