Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 19, 2005

Neni woog op het moment van schrijven 99.50 kg (bmi: 31.05).

Het is aan mijn:no: gewicht te zien:fatlady:, dat ik niet :hamburger: goed mijn best:volvreten: doe:fat:. Ik ben weer aan het :waterdrinken: geslagen. Mijn dochters zijn vrijdag :caravan: en het weekend bij vrienden gebbq:heavy:. Mijn dochters vulden regelmatig de kast aan met :chocola: dingen. Nu probeer ik niets te kopen als normaal eten en veel :kersen: . Dus moet het deze week lukken.:goteam: :haveaniceday:

Onbekend
July 19, 2005 om 13:28
Hoiiiiiiii :dag:
Jij ook al niet tevreden zie ik, ik ook al niet. Maar ja was mijn eigen schuld, :vreten: Mijn weekend was te gezellig. :) Maar ik eet nu weer volgens de lijst. Maar moeilijk blijft het. :grrr: Weekend was erg leuk, maar nu ff een terug slag. Ik ben doodop. Altijd straf he, na wat leuks. Maar ja ik heb wel genoten :lol2: en dan moet je het er maar voor over hebben. Groetjesssssss Ineke :haveaniceday:
Onbekend
July 21, 2005 om 08:10
Hoi Nena :vlinder:
Bedankt steeds voor je berichtjes. :roos: Nee hoor vind het niet erg, de lol heb ik wel gehad toch? Nou ja, soms baal ik er wel van. :laatmaar: Vooral als ik dan echt wat moet. Dan moet je je dingen er om wel doen. Soms vind ik dat ik mijn vriend te kort doe als ik nee moet zeggen, ik kan niet, ben te moe om dingen te ondernemen. Bij ons waren bv pleinfeesten al weken lang elke dinsdag avond. Hij heel enthosiast ik ga niet bliljarten, we gaan daarnaar toe. :mondhouden:
Ik wel gegaan toen, vond zo sneu voor hem nee te zeggen. Moet ik eigenlijk wel doen he? :rodekaart: En?? Ik weet hij is niet kwaad als ik laat merken dat ik niet kan, Denk eerder als hij later dit hoort hij :heelboos: kwaad word. We zijn nu bij mijn oudste dochter oppassen, :moederenbaby: morgen ook nog. Heerlijk dat kleine grut. Veel succes met :afgevallen: afvallen doeiiii :bye: Ineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan