Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Sax woog op het moment van schrijven 97.50 kg (bmi: 30.09).

:hi:

Hier ben ik dan weer eens......

Lekker weekendje gehad! De :weegschaalrose: was niet zo positief als ik gehoopt had, maar 4 ons minder :pf: en dat terwijl ik er zo veel aan gedaan had deze week. Ik hoop maar dat er volgende keer meer af is want zo werkt het niet echt motiverend!

Zaterdag ging het tennissen niet door, daarom maar op :destepper: gestaan en zelfs 120 :situp: gedaan. Ik ben helemaal op dreef, vrijdag ook al 120 :situp: en zondag zelfs 150. Mijn vriendelief doet mee en dat werkt goed. Ik probeer er 30 te doen, dan weer 30 rust en zo door tot 120/150. Ik heb tegenwoordig zelfs pijn in mijn buik als ik moet lachen, dat is toch wel een goed teken.......ik heb die buikspieren lekker wakker geschud. Wil wel proberen om dit vol te houden.............

Gisteren ons houten terras in de olie gezet, lekker 2 uur met je neus in de zon op je knieen rond kruipen. Het is de moeite meer dan waard geweest, het ziet er weer netjes uit. Daarna op de fiets gesprongen om een lekker stuk te gaan rijden........jaja, ik wordt nog eens een echte sportvrouw.

Nu maar weer eens jullie dagboekjes lezen, die heb ik de afgelopen dagen ernstig verwaarloosd........

:haveaniceday:

September 5, 2005 om 15:57
wauw!!!!
momenteel doe ik niet echt iest sportief, de kamers zijn hier bijna klaar en dan heb ik er weer tijd voor. Ik ben al blij dat ik niet echt een zittend beroep heb, nou ja, er natuurlijk wel een groot verschil met de kilometers die ik vroeger in het ziekenhuis aflegde. Nu zit ik wel veel in de auto maar ik heb toch mijn bezigheid bij de patiënten. En hier thuis ook momenteel.
Ik kruip sebiet onder de wol want ik moet dringend een beetje slaap inhalen.

groetjes

Kim

:bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan