Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Eva woog op het moment van schrijven 95.40 kg (bmi: 27.87).

Zo, het nieuwe schooljaar is van start... zojuist m'n kindjes weer naar school gebracht. Thijs en Dette zitten nu in groep 2, maar nog wel bij dezelfde juf (combinatiegroep) en Jonne in groep 4. Ook een combinatiegroep maar een deel van de week bij een andere juf en in een ander lokaal. Spannend dus.
Ik vind het stiekum wel lekker dat ze weer naar school gaan. Weer rust in de tent! Vandaag heb ik dan eindelijk "vakantie". Vanaf morgen maar weer aan de slag met wat opdrachten van m'n eigen school, een opdracht voor een klant en vast voorbereiden op het nieuwe seizoen met de hoeden...
Nu eerst ontbijtje in de tuin.. ik heb het maandag-yoghurt-en-fruit-dag maar weer in ere hersteld, ga woensdag pas weer op de weegschaal!

Nek is trouwens nog steeds niet over. GEK word ik er van

September 5, 2005 om 03:08
Mijn Maarten gaat z'n vierde week alweer in op school... ook groep 2 (combigroep). Hij is de jongste in zijn groep, wordt volgende week vrijdag pas 5. Christine heb ik nog de meeste dagen thuis. Zij wordt in december 4, dus in januari gaat de vlag uit in huize Giga.

Stoer zeg een yoghurt-en-fruit-dag! Ik neem me al tijden voor om zoiets te doen, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Tegen lunchtijd ben ik het vaak dan al zo zat....

Sterkte met je nek!
September 5, 2005 om 05:42
Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !
September 5, 2005 om 09:56
Oui Oui Je suis weer gans retour. Met de strijdvlag weer hoog in top ! De eerste zonde is al weer begaan (een lekker ijsje na het sporten) .............. Maarrrrrrrrrrrrrrr; zonder spijt ! Want ik heb vanmorgen gewandeld en me vanmiddag het vakantiezweet weer uit de porieën zitten te persen bij de sportschool. Dus mijn calorieverbruik staat nu nog maar op 80 ! FENOMENAAL begin, al zeg ik het zelf.

Dus juh, een trilplaatje aangeschaft. Ik ben benieuwd naar de resultaten. Ik heb er zelf ook wel eens aan zitten denken maar vond ze altijd nogal kostbaar, al zijn ze nu wel een stuk goedkoper geworden. En toch ....... die "echte" van de sportschool lijkt me er toch meer in te hakken qua SHAKE-gehalte. Voor thuis moet het misschien ook niet TE gek gaan. Op de sportschool is er ook altijd begeleiding omdat je er ook hoofdpijn e.d. aan over kan houden als je houding niet goed is. Hé .............. jij had toch ook last van je nek ? Kan het zijn dat je wat te fanatiek van start bent gegaan ? Heb je er ook zo'n postertje bijgekregen ? Nou ja, enniewee voor zo'n a-sportief type als jij is zo'n plaatje wel een uitkomst natuurlijk.

Hou me op de hoogte !

Groetjes,

Duck
September 5, 2005 om 10:16
:ijsjeeten: naah na na naah na
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan