Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Toen ik nog geen kindje had, was ik van mening dat alle baby's op elkaar lijken. Ze zijn allemaal roze, klein, geschilferd....kleine minivarkentjes. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb ze altijd al lief gevonden, maar dat vind ik ook van baby aapjes en die zijn toch echt niet moeders mooiste.

Sinds de geboorte van mijn eigen dochter, ben ik op die mening terug gekomen. Ik had echt een hele mooie dochter na de bevalling. Ze is van het begin af aan al een mooie meid. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld, maar mensen in mijn omgeving zeggen het ook (oké, ook die zijn misschien bevooroordeeld). Hoe dan ook...ik vind absoluut niet meer dat alle baby's op elkaar lijken. We zaten vroeger weleens te grappen, met vrienden over baby's. "Als het kindje niet mooi is, dan zeg je tegen de ouders, dat ze een LIEF kindje hebben. Dan lieg je ook niet."

Wij waren de eerste van onze vriendenkring die een kindje kregen en iedereen zei: "goh, wat een MOOI kindje". Toen werd het kindje van vrienden van ons geboren. Een meisje....een mensenmeisje, want het had net zo goed een alien kunnen zijn. Geen haar, mega voeten en handen en een eierhoofd à la Wiske...kortom...een LIEF kindje. Ik heb er heel erg omheen gedraaid om het woord MOOI en LIEF vooral niet te gebruiken. MOOI niet, omdat ik dan vreselijk zou liegen en LIEF niet, omdat zij dan meteen weet, dat ik haar kindje lelijk vind. Tja, wat zeg je dan? Ik kwam niet verder dan "ohhhh".

Gisteren was ik op kraamvisite bij het dochtertje van mijn neef. Met hem heb ik het nooit over de termen LIEF en MOOI gehad. Gelukkig maar, want nu kon ik met een gerust hart zeggen: "Jeetje, wat een LIEF kindje hebben jullie zeg".

September 5, 2005 om 09:16
haha bekend verhaal....ik weet genoeg.
voel je je nu niet een klein beetje slecht? :D

sorry dat ik neit meer zoveel bericht, maar het is hier zo ontzettend druk. :pc:
Als ik tijd heb om te berichten kom ik gelijk langs hoor...vergeet me niet hihi

ik ga vanavond voor het eerst naar school, ben benieuwd hoe het bevalt. vanaf volgende week :studeren: ahhhhhhhhh

:dag: Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan