Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Tazfairy woog op het moment van schrijven 99.00 kg (bmi: 29.56).

ok goedemorgen allemaal, vandaag gaan hier de kids voor de eerste dag weer naar school en dit is voor mij ook een nieuw begin om weer streng te lijnen.
ik ben in mijn twee week vakantie ongeveer een kilo aangekomen, en hierna drie dagen een familie vakantie en hierna niet kunnen stoppen met vreten(en dan ook echt vreten)
dat resultaat schrok ik dus wel even van want er staat echt 99 kilo op mijn weegschaal!!!!!
dat is wel erg dicht weer bij de 100, dus mijn plannen zijn keurig weer opschrijven wat ik eet en elke dag mijn gewicht invullen.
en ik begin ook weer met mijn hometrainer en woensdag ga ik naar yoganettics( das dus yoga en callenetics)
geen gebakken eieren chocola chips en bier meer ,en ook geen bbq en suiker in de koffie. maar yogurt fruit en mager vlees .
ik heb het gevoel dat ik helemaal op nieuw beginnen moet , en het ook wel even stoer ga krijgen , dus alle hulp is welkom.
allemaal de groetjes en tot morgen dus

September 5, 2005 om 05:06
Potverdikke meid! Da's inderdaad schrikken :( Maar ik denk dat het grotendeels vocht is en da's er zo weer af ;) Heeeeel veel succes en haal je niet teveel op de hals, dat werkt alleen maar averechts.

Dikke knuf van pommel!
September 6, 2005 om 03:02
:hi:

He meid, nou jij hebt er lekker van genoten zeg hihi!!We gaan er inderdaad weer super tegen aan en dan komt het helemaal weer goed, het scheelt dat de kids weer naar school zijn dan kom je ook weer in je ritme en dan kan je het weer gaan opbouwen..
Want over de 100 dat mogen we NOOIT meer..
Dat yoganettics lijkt me ook wel leuk, ik wil als die kleine naar de peuterspeelzaal gaat 2 x per week gaan zwemmen maar daar moet ik nog even op wachten helaas.
Ik zit de laatste tijd weinig achter de pc want ik heb het erg druk, we zijn thuis met van alles bezig, heerlijk ruimen en we moeten 2 kamers opknappen en ik ben s' avonds vaak aan het werk maar ik kom af en toe even langs, ik hoop dat ik straks weer wat meer tijd heb.
Heel veel succes met je nieuwe start en niet te snel he anders haal je me nog in hihi nee hoor ik wacht op je!

Liefs Bianca :dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan