Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Merel8 woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 28.70).

:no: :argh:

Hoi allemaal, ik heb een leuk weekend achter de rug, maar oefff wat was de weegschaal hard gisteravond. Ben 3 ons aangekomen, ondanks mijn eerste sportschool-bezoek vorige week.

Donderdag en vrijdag begon de studie weer en dat hakte er meteen flink in qua inspanning. Vrijdag van half negen 's ochtends tot half tien 's avonds college gehad, heftige start. Vanaf deze week heb ik weer "gewoon" twee avonden per week college en natuurlijk zo'n 15 uur voorbereidingstijd/ opdrachten uitwerken iedere week. It's back to reality!!!

Vanaf vandaag werk ik vier dagen van negen uur, zodat ik één dag in de week echt aan de studie kan besteden. Vroeg opstaan viel me heel erg mee vanochtend, hoop dat dat zo blijft :)

Verder ga ik vanavond voor de eerst keer in mijn leven spinning doen, ben heel benieuwd of ik dat leuk ga vinden. Woensdag weer een afspraak om begeleidt te fitnessen en vanaf daarna wordt ik geacht het alleen te kunnen. Na de eeste keer wel flink veel spierpijn gehad, dus ze zeggen dat het dan goed is voor je is toch :?.

Okay ... iedereen heel veel succes met de strijd tegen de kilo's deze week en geniet nog even van het ontzettend mooie weer (daar wordt ik tenminste altijd erg blij van).

Groetjes!!!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan