Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Surree woog op het moment van schrijven 49.00 kg (bmi: 17.57).

Krijg terecht de kritiek dat ik opnieuw achteruit ga ipv vooruit.
Dat ik bezig ben met vermijden ipv actie ondernemen.
...En word even niet goed van mezelf.
Ik weet het allemaal zo mooi te zeggen, maar als ik het moet doen sta ik blijkbaar weer (nog steeds?) met m'n bek vol tanden (m'n haren hoef ik niet uit m'n hoofd te trekken want die vallen vanzelf wel uit als ik zo door blijf gaan. Weg dreads. Damn!)

Net of ik het af laat weten nu het eropaan komt. Of ik opnieuw het wiel probeer uit te vinden - net zo verwoed & neurotisch als ik alles doe - terwijl het er al is & ik het alleen maar hoef op te pakken om er een stuurwiel van te maken waarmee ik mezelf weer richting geven kan als ik er aan ga staan.

Bàh.

September 5, 2005 om 07:56
Hello,

Ik herken je verhaal, maar dan vanuit de andere hoek ( bulimia)

Wil je er wel uit? Het is ook wel heel erg een gewoonte geworden om op deze manier met eten om te gaan en iets anders kan misschien wel doodeng zijn!

Hou vol en weet dat er mensen zijn die het overleven en die er overheen komen! (het zal altijd je zwakke plek blijven zoals bij sommigen hun rug, maag etc)
September 8, 2005 om 04:20
Hallo Suree,
Ik ben net terug van een paar daagjes aan zee. Het was heel moeilijk om me te ontspannen, maar de laatste uurtjes lukte het een beetje en toen moest ik weer terug naar huis. Vandaag begint de realiteit weer. Ik ben me er van bewust dat jouw eetprobleem het zelfde is als mijn werkprobleem. Weten dat het ook anders kan ratio (zaak verkopen en ergens in loondienst gaan) Maar ik kan niet, hoe gaat het dan in zijn werk. Mijn personeel zonder werk, financieel weet ik niet hoe het afloopt. Ik ben er bang voor.Maar deze 3 daagjes hebben me doen besluiten om een makelaar te bellen (maar wanneer de angst is te groot het onbekende)
Meisje wat jou betreft, pak die draad toch weer op je holt nou wel flink weer achteruit. Voor mij is 100 gram verschil in mijn gewicht niets. Maar bij jou 100 gram kan levensbedreigend zijn. Ook al wil je niet meer terug naar die 47,46,45,44,43,42,41 kg.je bent weer op weg naar (zie foto van jezelf op deze site). Vreselijk toch het verschil met die leuke spontane foto op dat fietsje en die foto met dat ingevallen gezicht met van die holle ogen, slobberkleren aan.
Straks word je weer opgenomen en krijg je weer sondevoeding. Dan heb je ook niets meer over je eigen ik te zeggen.Die controlle die je zo graag wilt hebben valt dan helemaal weg. Ik kan dit alles niet zo goed verwoorden zoals je zelf wel kunt.(maar dit is mijn vak ook niet, ik kan wel heel goed koken en biertjes tappen).Een gevierd persoon ben ik in de kroeg, veel "vrienden"en toch ben ik alleen met mijn problemathiek, men begrijpt mij niet. Hoera even zielig doen over me zelf.
Meid een fijne dag, geniet van het zonnetje het is er nog even.
Jeannine.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan