Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Badeend woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 30.67).

Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak The Duck is BACK !!!

Rielekst van het bootje varen ga ik wederom de strijd met de kilo’s aan ! Meeeeeeeeeeeeeeeen wat hebben we een k*t-zomer gehad ………………. Een mooi najaar (wat is het momenteel toch SUPERWEER) zou het nog enigszins goed kunnen maken (ik heb mijn verjaardag wel ééns buiten kunnen vieren dus wie weet).

Maar BACK TO THE REALITY VAN HET DAGELIJKSE LEVEN;

Vele euro’s lichter en een aantal kilo’s :wat?: (de schrik zit er goed in ) zwaarder gooi ik mijn prettige lichaam weer in de strijd.

Er hebben zich helaas weer een aantal kilo’s gemeld met de mededeling dat hun opzegtermijn nog niet verstreken was, sjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Naja …………….. cést la vie ! De rest van de kilo’s is derhalve ontslag aangezegd. Helaas hadden ook zij een half jaar opzegtermijn. Ik heb inmiddels een soepele overgangsregeling kunnen treffen gebaseerd op het “last in, first out” principe. Daarbij laat ik de kilo’s langzaam afvloeien met ten hoogste één pond per week*. Wanneer ik mij aan deze regeling houdt zullen ze de BBK (bond ter bescherming van de kilo’s) niet inschakelen. Ik heb in deze overeenkomst ook een straatverbod kunnen bedingen. Binnen een straal van 5000 kilometer rondom “THE NEW ME” mogen zij zich niet weder vertonen (ik ben een tuffe onderhandelaar hoor).

Plan van aanpak;

Op maandag; lopen en/of steppen (= optioneel i.v.m. de sportieve middag, we moeten het ook niet gaan overdrijven) en s’middags fitness
Op dinsdag: s’ochtends fitness
Op woensdag; lopen en/of steppen
Op donderdag: s’ochtends fitness
Op vrijdag lopen en/of steppen
Zaterdagochtend; oei …………….. fitness ????? (wederom optioneel, hangt geheel van mentale toestand af)
Zondag minimaal een uur de benen strekken
Op maandag ; …………. Enz. ………… enz.

Daarbij beloof ik plechtig weer een eetdagboek bij te houden. Ik ga dit hoofzakelijk in een schriftje doen en hoop dit dan één a twee keer per week in te vullen in het eetdagboek. De meeste van mijn trouwe dagboeklezers weten dat ik inmiddels een eigen bedrijfje gestart ben dus ik zal misschien iets krapper in mijn on-line tijd komen te zitten maar desalnietteplus ga ik me weer met hart en ziel in het zalige leven dat “LIJNEN” heet storten ………… zucht.

HERE I GO AGAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !

Was getekend THE DUCK

p.s; k’Heb trouwens ook zo’n kek appelsnijder/verdelertje gehaald bij de Ikea. Die verdeelt em dan mooi in 8 partjes en het klokhuis wip je er zo uit. Een appel blijft een appel, maar zo’n dingetje geeft een appel toch iets meer sjeu …………. :ffdenken: Hmmmmmm ……………. zou het ook met een peer werken ?

*En toch wil ik ernstig proberen voor mijn verjaardag weer op 90 kg te zitten, ssstt...................

Eva
September 5, 2005 om 06:01
ja de duck is back.. kwaaaaaaaak
zeg jij hebt knappe CAO onderhandelingen getroffen met je kilo's! Die ga ik de mijne ook es voorschotelen....ik heb nog wel veel buiten in de regen gestaan afgelopen zomer in de hoop dat er hier en daar een onsje af zou vloeien maar nee.... zware regen he... dan komen er juist onsjes bui...
maar ook hier weer vol gezonde tegenzin de strijd weer aangegaan....
September 5, 2005 om 09:04
Eeeeeej duckiiej!
Hoe issiiiieee? Oh wacht, ik lees je bericht wel effies.

Da's een behoorlijk plan van aan pak! Ik hoop dat je het zal volhouden. :bidden:
Leuk dat je er weer bent, zet m op he!

:knuffel:
Eva
September 5, 2005 om 10:10
kwaaaak
mijn redenering van de aanschaf trilvriend was besparing: 4 maanden sportschool is net zo duur als een hele trilvriend en die gaat uiteraard langer mee dan 4 maanden.....
en dit ongetrainde lijf is denk ik iets te fanatiek van start gegaan. Die buikspieroefeningen zijn best pittig dus die doe ik maar ff op de grond, toch ietsje te hard aan nekkie getrokken en daar de toch van 2 openstaande ramen bij: BINGO U HEEFT DE HOOFDPRIJS maar het begint nu een beetje bij te trekken

ik wil ook IJS
Eva
September 5, 2005 om 10:17
grr ik heb een hele doos punten in de vriezer
September 5, 2005 om 15:18
Geachte badeend,
Kan u effe een aanmeldformuliertje voor kilocontractanten mijn kan op doen? Mijn kilo's kunnen ook nog wel een zetje in de goede richting gebruiken.

:proost: dat er nog maar veel leuke verhalen mogen volgen. Buddy worden?

:dag: Saskia
September 5, 2005 om 17:29
Hey hoi,

Grappig zo je opzet in je strijd tegen de kilo's! Als je kilo's meewerken wil ik ook graag een copie van het contract zodat die onhandelbare kilo's van mij ook een moeven!
Ik ga je overigens toevoegen aan mijn buddylijst om eens vaker hier te komen buurten.

Liefs,
Bianca
September 6, 2005 om 09:30
Hoi Duckie!!:hi:
Alles goed? Wat een tijd geleden weer he? Ik heb een heerlijke vakantie gehad in Zuid-Spanje. Ik vond het wel vervelend voor iedereen die thuis is gebleven hoor. Wat een rotweer hebben jullie gehad he? Ik had in Spanje een paar keer de Telegraaf gekocht, dus daar zag ik het in.
Maar de afgelopen dagen waren wel weer heel lekker toch?

Ik was in de vakantie 1 kilo :afgevallen:, dus dat was wel lekker. Ik ben ook gelijk de volgende dag weer begonnen met lijnen, anders komt er weer niets van. Ik ben ondertussen weer een paar kilo :afgevallen:. Lekker gevoel hoor. Maar ik moet er minstens nog 10 kilo afkrijgen, dus nog een lange weg te gaan, hahahaha! Ik ga 1x per week (vrijdag) op de :weegschaal: staan en niet meer elke dag, want daar wordt je alleen maar gefrustreerd van toch?

Nou meid, zet 'm weer op (dan doe ik het ook, hahaha!) en tot horens!

p.s. wat voor bedrijfje ben je begonnen?

Groetjes, Soledad :doei:
Eva
September 6, 2005 om 14:33
sjit duck al weer een ijssie????
die pillen helpen niet, ik wil meer!
ik mag nog 5 soepstengels.. tjonge wat een verwennerij
ben bang dat ik toch een ijsje moet straks, tegen de schrik. Heb net m'n haar in de blondeer gehad (dat word dus roze he) en nu gaat er brandweerautorooie verf overheen.. geloof dat het toch iets te heftig is....
Eva
September 6, 2005 om 14:51
hou op schei uit.. ik zit hier echt in de zenuwen... t word morgen 28 graden en eva heb een hoed op.......waarom??? omdat ze zonodig weer wat met d'r haar moest (je hebt het verhaal ik-wil-zo'n-leuke-korte-franse-pony niet meegekregen he??)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan