Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Froukje woog op het moment van schrijven 89.50 kg (bmi: 29.90).

Hallo allemaal,

Vandaag gelukkig weer onder de 90 kg, ik lijk wel een jojo, maar het is toch weer gelukt. Het is alleen zo moeilijk om weer verder af te vallen, maar ik laat mijn kop niet hangen, het lukt mijn dochter Immie68 ook, dus we steunen elkaar en dan moet het toch blijven lukken. Ik ga er deze week weer eens goed mijn best voor doen en dan zien we maandag wel weer.

Groetjes, Froukje.

September 6, 2005 om 05:36
Je gaat weer lekker hoor mam, vandaag niet te veel lekkers voor de visite gehaald? Anders moet je het zelf weer opeten en dat is niet de bedoeling hoor. Ik ben benieuwd hoe de bloemkool je gisteren is bevallen. Nou ik hoor het wel. Een gezellige dag vandaag en ik zie je morgen.

XXX Irene:bloem:
September 26, 2005 om 03:42
Goedemorgen moedertje van me,

Ga jij je gewicht nog invullen? Kijk maar niet bij mijn gewicht :nono:. Ik ben begonnen hoor vanmorgen met een bak yoghurt en een appel. Hopenlijk gaan we weer flink afvallen.

Doei Irene:tulpje:
September 26, 2005 om 07:22
Jaja mensen,

Vandaag gaat het dan echt gebeuren, dieet volgen volgens Sonja Bakker. Nu zullen de kilo's eraf vliegen, hoop ik. Vanmorgen begonnen met een bakje yoghurt en een appel, tussendoor een plakje ontbijtkoek, tussen de middag een volkomen boterham met kaas en één met rookvlees en natuurlijk de hoeveelheid water. Tot nu toe lijkt het niet tegen te vallen, maar de dag is nog lang.
Ik was deze week niets afgevallen, maar ook niet bijgekomen, dus misschien nu weer een doorbraak! Ik ga er in ieder geval gemotiveerd tegenaan en hoop volgende week maandag een leuk bericht te kunnen plaatsen van een gewichtsafname. Immie1968, mijn dochter, heeft ook grootse plannen, dus samen moeten we die rotte kilo's te lijf gaan. We zullen elkaar steunen en moed inspreken en hopen het resultaat met trots kenbaar te maken.

Groetjes en lijn ze,
Froukje.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan