Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Dreamer woog op het moment van schrijven 56.00 kg (bmi: 19.84).

Dagboek geopend

Ik voel me niet prettig in mijn lichaam sinds dat ik 6 kilo ben aangekomen. Ik weet dat ik met mijn bmi enzo op het perfecte gewicht zit, maar zo voelt dat niet voor mij. Ik voel mij nu niet prettig en wil gewoon weer van deze kilo's af. Ik pas niet meer fatsoenlijk in de kleding die ik heb, en het kleine zwembandje dat ik heb wil ik graag kwijt. Dit probeer ik te doen door weer gezond te gaan eten en langzaam en gestaag af te vallen. Uit ervaring weet ik dat crash dieten niet helpen.

Ik begrijp mensen die echt overgewicht hebben en tegen mij zullen vertellen dat ik niet moet zeuren, maar als ik niet prettig in mijn vel zit, kan ik ook niet goed funcitoneren. Gewicht op zich is relatief, het gaat om de verhoudingen en om hoe je je van binnen voelt. Ik zie dit hulpmiddel dan ook niet als een manier om echt af te vallen, maar meer om mijn eetpatroon onder controle te houden en een gezonde manier van leven erop na te houden.

Een 1200-cal dieet is voor mij niet vol te houden. Ik heb meer energie nodig, omdat ik anders vreetbuien krijg. Ik ga dus proberen om per dag me te kunnen houden aan zo'n 1400 calorien. Dat is toch nog genoeg, gezien de beweging die ik krijg, om meer te kunnen verbranden dat ik opneem, zonder dat ik in vreetbuien ga vervallen (hoop ik :)) Deze ochtend woog ik 56 kilo, ik neem me voor mij iedere ochtend te wegen (na het plassen, voor het water drinken ;)).

Morgen horen jullie weer meer.

September 5, 2005 om 12:30
oeps... dsus wel een vreetbui gehad.... Ik voel me te beschaamd om mijn uitspattingen in mijn eetdagboek erbij te schrijven, aangezien ik zeker boven de 2000 calorien ben uitgekomen...

Morgen serieus aan de slag
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan