Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Katja woog op het moment van schrijven 66.00 kg (bmi: 24.24).

:ja:

De blah-dag is voorbij! :)) Vrijdag ging het mij echt niet. 's Avonds nog gaan wandelen met vrienden, dat was wel fijn. Wel ongeveer honderd keer gestoken door muggen, maar enfin, die beestjes moeten ook eten, zekers? :@

Het weekend was goed meegevallen. Bijeengekomen met de familie, gezelschapspellekes gespeeld, mijn zusje is langsgekomen, ik heb zelfgemaakte pizza gegeten, ... tof. En gedaan nu. :-)

Vandaag weer zo'n drukke, vermoeiende klant gehad. Een zaag, zeg maar. :violent: Vond dat ik nog niet genoeg voor hem deed. Heb hem uiteindelijk gezegd dat hij dan maar een klacht moet indienen. Sjeezes, het is toch, he. Als ze het niet op een gouden dienblaadje aangeboden krijgen, is het niet goed genoeg. :zucht: Hehehe.

Lekker gegeten :smullen: daarnet, beetje koude maaltijd: worstjes, tonijn, aardappelsalade, komkommers, tomaten, sla, frans brood, ... Mjammie!!

Zo, iedereen nog een gezellige avond!
Katja

September 6, 2005 om 07:40
Hoi Katja, :dag:

Gelukkig is de blah-gevoel, toch weer snel voorbij gegaan. Ik had gisteren ook een behoorlijke blah-dag. Vandaag ging het al iets beter op mijn werk.
Heb jij toevallig huisjes schoongemaakt voor het bedrijf van Katje?

Ik heb vroeger 3 1/2 jaar kamermeisje geweest. Maar toen was het geheel anders. Je had je eigen kamers en je eigen afdeling. Dat vond ik heel fijn. Gewoon zelfstandig werken, en in de pauzes gezellig kletsen en lachen met de collega's.
In dit hotel verloopt alles nog chaotisch. We werken met tweeën, soms zelfs met drieën op één kamer. Iedereen werkt natuurlijk weer anders, iedereen is ook anders. En dat is natuurlijk ook wel eens moeilijk. Gelukkig zijn de meisjes wel allemaal lief. (tot nu toe dan hè)

Wat fijn dat je waarschijnlijk niet bent aangekomen. Misschien ben je zelfs een beetje afgevallen. Wat goed, zelf gemaakte pizza! Daar zou ik nou weer niks van terect bakken.

Ik hoop dat je vandaag een fijne dag op je werk hebt, met weinig lastige klanten. En als ze lastig zijn, stuur je ze maar bungalowhuisjes schoonmaken of hotelkamers. :-D
:bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan