Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 21.60).

Lig ik gisterenavond in bed lekker tv te kijken, begint er net een programma op discovery "Fat girls en feeders" dat ging dus over mannen die echt "kicken" op dikke vrouwen! Maar niet een beetje dik, geen 150 kilo ofzo, maar 300, 400 kilo. Liefst nog meer!
"Sjaak, wil jij beneden de doos met Pringels halen", vroeg ik. Want ineens voelde ik mezelf SUPERSLANK! En het is waar, smaken verschillen, de één houdt van blond de ander van donker. De één heeft liever blauwe ogen de ander groene. Zo houdt ook de één van dik en de ander van dun. Das altijd zo geweest, dus echt interessant leek dit programma me niet.
Maar goed, bij gebrek aan beter bleven we nog even kijken en al snel had het programma mijn volle aandacht. Het programma ging namelijk vooral over mannen voorwie hun vrouw niet dik genoeg kon zijn. Deze mannen, die dus "feeders"of voeders worden genoemd rusten niet voordat hun vrouw zo'n abnormaal hoog gewicht heeft bereikt dat ze totaal afhankelijk zijn geworden van hun man. Ze konden namelijk op een egegeven moment niks meer; eerst de deur niet meer uit, vervolgens niet meer lopen of staan totdat ze zo dik waren geworden dat ze niet eens hun bed meer uitkonden. Echt te bizar voor woorden! Ik werd steeds bozer en bozer! Het is gewoon een vorm van geestelijke en lichamelijke mishandeling! Die vrouwen hadden hun hele leven te horen gekregen dat ze niks waard waren, omdat ze te dik waren, dat er nooit een vent naar hun om zou kijken. En dan komt er zo'n eikel die zegt dat ze zo mooi zijn, maar dat ze nog mooier zouden zijn als ze nog dikker zouden worden. Die vrouwen waren emotioneel al niet zo stabiel en gaan daar dan gemakkelijk in mee, zolang tot ze zo dik zijn, tot het uiteindelijk hun dood wordt!
Woest word ik als ik er aan denk.

Gelukkig heeft nog nooit een vent tegen mij gezegd dat ik moet afvallen, hoewel ik ook echt zwaar ben geweest..... Moeten ze niet doen ook!
Ik stop er maar mee, want ik begin nog te koken als ik daar aan denk......

September 5, 2005 om 14:17
Hoi Annemiek,

Bedankt voo rhet compliment he? :) Maar er moet nog wel het een en ander gebeuren hoor. Sportschool doet zijn werk, maar wat een martelgang. Ik denk dat ik in eerste instatie sneller af zou vallen als ik niet zo achterlijk veel zou sporten, maar het was hard nodig nadat ik ongeveer 20 jaar op m'n luie hol had gezeten, hehehe.

Manlief mocht weer uit de logeerkamer, trouwens. Hij heeft genoeg geleden, gna-gna. Zag net rozen op de eettafel staan (en hij had het hele huis opgeruimd), maar ik heb lekker niets gezegd. Een beetje narren mag toch nog wel? Want eigenlijk moest ie voor altijd straf.... Tjonge, wat ben ik toch eigenlijk vergevingsgezind....

Wat betreft de dikke dames waar je over schrijft: heb ik ook wel eens een programma over gezien. Bizar hoor. En wat voel je je dan slank he? Vasthouden dat gevoel. Wat ook werkt: strand bij Zandvoort. Daar voelde ik me ook altijd heeeeeel erg slank...
September 5, 2005 om 14:18
Hallo !!!:hi:

Ik heb je foto's eens gezien en geweldig meid!!!!!:)))

Je gaat echt super met je gewicht.

Poeh dat duurt nog even voor ik zo ver ben.

Jammer dat ik dat niet gezien heb op de tv .
Ja sommige mensen snap je nooit iets van .
Gelukkig niet denk ik dan maar.

Veel succes de komende week !!!!!

Gerlinde
September 6, 2005 om 14:01
Ja joh, ik heb die documentaire ook een keer gezien, niet normaal toch!!!!
Mijn ex vond mij ook altijd te dik...en toen woog ik 68 kilo...'t is niet voor niets mijn ex.....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan