Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 5, 2005

Mises woog op het moment van schrijven 93.10 kg (bmi: 28.73).

:lian: schijtzooi. Of eigenlijk meer een ophoping (met dubbel oo).
Maar vandaag kwam er het een en ander los, dus misschien is de weegschaal morgen meer geneigd me een goed begin van de dag te geven.
I'll keep you posted.

:bye: Saskia

September 5, 2005 om 15:24
Sorry voor de viezigheid, maar ja zo staat de vlag op 't schip.
September 5, 2005 om 16:28
Haai,

Dat formuliertje kun je gewoon downloaden op www.hoehebikinhemelsnaamin6wekentijd5kilokunnengroeien.nl :kwaad: en daar staat dan weer een linkje, genaamd; 5kgin6wekenistochnienormaal??? :kwaad: Als je die aanklikt komt het aanmeldformulier tevoorschijn.

Ja het is toch verdorie te gek voor woorden. Ik was al van plan om in de vakantie mij verder nergens druk om te maken en na de schoolvakantie's weer met frisse tegenzin aan de slag te gaan en had toch ook wel verwacht een ietsiepietsie aan te komen (:muwhahahaha: kom ik wat overtuigend over ?) maar zoveel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De eerste 3 weken ging het lekker, maar daarna .......................

Mijn verklaring; mijn hersenen zagen 5 september al weer aankomen en hebben vast gedacht HAMSTEREN !!!!! Met als resultaat ......................... Naja, we gaan met de stijdvlag in top weer aan de slag.

Jij ben ook al lekker veel afgevallen zeg ! Ik hoop dat ik je bij kan houden, gaan we gezellig samen naar de 77 gaan. Doen ? Ik heb je bij mijn favorieten gezet, dat vind ik handiger werken dan de buddylijst, dus ik kom regelmatig even bij je buurten. Maar je mag bij je buddy's zetten hoor.

Groetjes en succes !

Duck
September 6, 2005 om 03:00
zo freule, en, hoeveel ben je kwijt? als je niet oppast moet je meer rioolbelasting betalen! :D sinds gisteravond ruik ik toch een vreemde lucht....tis dat toch/ tis saskia! kuch kuch kuch :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan