Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

Trinity woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 25.79).

72.8

Hoe raar kan het lopen? Vorige week was ik in een hele week maar 2 ons afgevallen. Ik vroeg me af of ik wat moest veranderen, of ik bv moest gaan sporten. Omdat ik eigenlijk een hekel heb aan sporten, besloot ik mijn lijf nog een week te geven om toch met de huidige manier van lijnen af te vallen. En dat dreigement heeft geholpen! Ik ben 1,2 kilo lichter dan vorige week!

Wat nog veel belangrijker is: ik voel me dunner! En: ik voel me lekker bij mijn huidige manier van lijnen. Het enige wat ik doe is dagelijks ervoor zorgen dat ik mijn checklistje afgewerkt heb. En eigenlijk hoef ik er dan maar twee keer per dag aan te denken: als ik boodschappen doe (dan haal ik lightproducten en fruit, geen snacks) en als ik bedenk wanneer ik ga wandelen of fietsen. De rest van de dag eet ik gewoon mijn boterhammetjes en avondeten.

De score van gisteren:
(+) lightproducten (kwam er trouwens achter dat de calve pindakaas -25% hier op de site er verkeerd instaat. Het is helemaal niet zo light als ik dacht)
(+) gesnackt: 4 chipjes
(+) fruit: banaan en hero fruit2day mango-perzik
(+) bewogen: 45 minuten gewandeld

Vandaag mag ik snacken want er komt visite. Ik heb stroopwafels en chipjes in huis. De uitzondering van deze week :).

Oh en hebben jullie gezien dat zelfs mijn BMI nu onder de 26 is?? Goed he!

September 18, 2005 om 06:01
Je bent super goed bezig!!!!

goed gedaan!

Kim

:kusje:
September 18, 2005 om 06:42
Harstikke goed meid!!!! Fijn dat je nu toch meer bent afgevallen! Het is heel herkenbaar. Ik was namelijk vorige week ook maar 3 ons kwijt en nu 1.5 kilo, dus het kan zeker. Het verschilt gewoon wel eens. Dus nu weet je als je vervolgens weer een week weinig verliest dat dat kan en dat je die week erop misschien wel meer kwijt bent! Je kan het echt, vind het knap van je dat ook gewoon volgehouden hebt!

Ik wens je een goede week toe en succes met de strijd tegen de kilo's! We komen er wel!

:bye:
September 18, 2005 om 09:02
Hoi Trinity,

hele normaal hoor, dat je de ene week wat sneller afvalt dan de andere. Maar hartstikke goed, die 1,2 kg. Kennelijk werkt het, wat je nu doet. Gemiddeld een ruim pond in de week, dat zou toch hartstikke mooi zijn? En als je je slanker voelt, is dat waarschijnlijk omdat je ook slanker bent. De weegschaal is niet heilig, hoor. De spiegel vertelt je de waarheid. Volhouden dus he?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan