Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

Beekjuffer woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 20.66).

deze week niks eraf. Ik blijf rond 59 kg schommelen, wat op zich niet slecht is, edoch ik wil nog 1 kilo kwijt. Nee, die ene kilo zal niet zoveel verschil maken, maar ik wil voor 1 keer écht mijn streefdoel bereiken, in plaats van in het zicht van de haven te stranden. Geen grammetje verloren is niet zo erg, beter dan wat grammetjes erbij, en ik troost mezelf met de gedachte dat ik vast spieren bijgekweekt heb, en dus wel wat vet kwijt ben. Ik zou graag eens weten wat mijn vetpercentage bedraagt. Je hebt daarvoor zo van die speciale weegschalen, maar ik zou niet weten waar ik dat kan laten doen, en nu meteen naar de dokter trekken voor een vetanalyse lijkt me zo overdreven. Dus heb ik op internet een beetje gezocht, en daar vond ik methoden waarbij je je lichaam op verschillende plaatsen moet meten, en die gegevens invoeren. Ik kwam uit op 20 à 21%, wat zo goed is dat het waarschijnlijk niet echt klopt.
Ergens vind ik het een beetje hoogmoedig van mezelf om zo met m'n lichaam bezig te zijn, maar aan de andere kant: het dikkerdje in mij, dat zich op geregelde tijdstippen eens laat zien, geniet ervan om haar lichaam in vorm te kneden. Ik kom zo gemakkelijk bij, echt niet te doen, maar ik kweek blijkbaar ook snel spieren. Voortaan is het dus een kwestie van echt met dat lijf bezig te blijven, om niet opnieuw uit te dijen. Ik vind het haast jammer dat het weer winter wordt, net nu ik ook eens met mijn lijf kan pronken. Zelfs mijn cellulites is wat verminderd. Gelukkig, want ik had er echt zwaar van. Niet zo hier een daar een putje als ik mijn vel samenduwde, maar altijd aanwezige diepe kloven en bergen.
Nou nou, ik blijf maar kwebbelen. Ik moet dringend eens aan mijn kuis en kook beginnen, want we krijgen vandaag gasten. Sterkte iedereen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan