Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

Najade woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 23.32).

Hallo iedereen,

Gisteravond ben ik trug gekomen van vakantie. Kben 2 weken in Egypte geweest, eerst een cruise over de Nijl, met uitstapjes naar tempels en dergelijke, maar daar ga ik nu niet alles over vertellen, want dan ben k morge nog bezig. Tis alleszins heel sjiek om te zien. Daarna zijn we nog een week in een hotel geweest in Hurguada aan de Rode zee en daar zijn we een dag gaan snorkelen en een dag naar Caïro geweest. Tis dus een hele drukke reis geweest, maar egt heel fijn. Spijtig dat het alweer gedaan is.

Was wel ff frisjes toen we gisteren uit het vliegtuig stapten. 15 graden hier terwijl het er daar zo'n 40 waren. Pfieuw.

Verder ben ik geslaagd op mijn herexamens en mag ik nu naar mijn 3de jaartje alweer. Morgen beginnen de lessen alweer. Maar kheb wel zin om trug op kot te zitten. Spijtig alleen dat ik mijn vriendje dus minder ga zien, kzie hem egt heel graag !!

Dus morgen trug naar school en ook weer trug sporten enzo. Kheb er wel zin in. Kga direct voor mijn nieuw abonnement gaan en hopelijk kan ik deze week dan weer trug gaan fitnessen enzo. Der zijn ook al wat nieuwe groepslessen, dus die moet ik ook nog gaan uittesten natuurlijk.

Ik ben op vakantie zo'n 2kg bijgekomen en daar ben ik eigelijk best tevreden mee. Kheb nergens op gelet, totaal niet gesport, en het laatste hotel wel een all inclusive hotel. Dus dan is 2kg bijkomen om 2 weken best wel ok. Maar kben weer heel gemotiveerd om mijn streefdoel te halen. Het hoeft zeker niet snel te gaan enzo, zolang ik het maar haal voor nieuwjaar ofzo, hahah.

Een halve kilo afvallen per week lijkt mij een heel goed tempo en dat samen met gezond, niet te weinig en niet teveel, eten en sporten natuurlijk. Ik ga proberen tussen de 1300 en 1600 kcal per dag te eten en daarbij iedere dag te bewegen en in de week een paar keer gaan fitnessen enzo. Dus dan moet het zeker lukken.

Kheb hier alweer een hele tekst neergezet, dus kga eens afronden he. Hopelijk is het bij jullie ook allemaal ok, laat maar iets horen he !!

Tada xx

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan