Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

Suusgaatervoor woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 25.25).

Hallo Allemaal.

T is eindelijk weekend!Pff was een drukke week op t werk,alleen ik ben niet de enige die het druk heeft.Meeste winkels werken zich uit de naad om de spullen voor mekaar te krijgen.Nieuwe spullen erin en zomerspul eruit.Hoorde laatst van iemand dat er ergens al dingen waren voor de kerst.Dan denk ik al hellup nu al?
Momenteel val ik niet echt af en kom ik ook niet echt aan.Redelijk stabiel.En vriendje zei ook van waarom wil je afvallen, je bent zo toch ook oke.Schat he, maar net zoals velen met mij, is het een gevoel dat ik dat graag wil.En ik hoef echt niet superslank te worden, want ik denk bij mij bouw 70 kilo redelijk en genoeg is.
Van de week vrij laat eten , vriendje lief zat oa in Groningen .Dus was het nu vaak rond half 8/ 8uur eten.En dan nog later op de stepper dan anders.
M'n moeder had van de week mailtje gestuurd dat ze zo'n trilplaat ding had gekocht, en was op zoek naar meer en duidelijke plaatjes.Wel handig hoor zo'n forum hier.Dus moeders even wat tips doorgestuurd.En zelf ook ff gekeken op die sites.Had met mn vriend er over en de volgende dag, belt hij van zn werk.Schatje wil jij zo'n apparaat dan krijg je die van mij.Nou lief he!
's Avonds inmekaar gesleuteld en voorzichtig dr op gestaan, hangen .Is wel een aparte ervaring.Geloof dat ik in de toekomst van de logeerkamer dan toch maar een sportkamer maak.Lijk wel een hamster die vreselijk hebberig is geworden.
Gisteravond op pc uitzending gemist gekeken van de weddingplanner.Pff was wel heftig hoor.Dacht dat ik die avond ff t rijk alleen had want mn vriend was met zn kameraad op pad.Hoor ik ineens hallooooooo.Shipz...Wat ben je aan t kijken? O.... EMO tv ...!
Nou t is lekker weer dus ik ga zo nog ff naar buiten, rondje fietsen of wandelen.Allemaal heel veel succes en sterkte en goede moed toegewenst.Suus.

September 25, 2005 om 16:37
PROFICIAT!!!! En geniet ervan meid! :wave: Nog vele jaren en heel veel geluk toegewenst! :geluksklaver: :party:

Liefs van Suus :strand:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan