Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

WendyXL woog op het moment van schrijven 157.30 kg (bmi: 50.78).

Hallo :hi: daar,

Even een kort verhaaltjes van mij, ik heb vrijdag nl. wat leuks meegemaakt.
De directeur liep langs mijn buro en vroeg of ik afgevallen was....:ja: : hij is de EERSTE die dit zag zonder te weten dat ik aan het lijnen ben...*O*
Joh, hier heb ik nu al 24,6 :kg: naar uitgekeken, ik was gewoon heel blij en liep de hele dag op :roos: met een :) op mijn gezicht.

Dezelfde dag kwamen nog twee collega's naar mij toe met dezelfde vraag... Zo leuk!! Ik had wel een nieuw pak aan (2 maten kleiner) en dat oogt dan ook slanker dan in te grote kleding blijven lopen...je snapt dat ik mijn oude te grote kleding NIET meer aandoe!!

Dit geeft natuurlijk wel ff een boost *O*2 aan mijn motivatie dus die is nu sky-high!

Groetjes,
Wendy :roos:

September 18, 2005 om 08:31
Hoi Wendy,
Ja geweldig als mensen om je heen die niet weten dat je lijnt spontaan zeggen dat je afgevallen bent. Ik ben het met je eens, dat geeft een enorme kik. Een paar weken geleden gebeurde dat bij mij en ik had de moed al een beetje opgegeven dat mensen het aan me zagen dat ik toch zo'n 14 kg kwijt was. Maar deze man zei het gewoon spontaan. Wouw ik was net als jij in m'n nopjes.
En dat van de kleding, ja dat klopt, ik heb ook altijd verdoezelende kleding aan, je weet wel, iets met iets erover. En dat is zo'n gewoonte geworden dat ik nu heel erg m'n best moet doen om dat nu eens te laten. Ik wil eerst nog wat meer afvallen en dan neem ik een run op de winkels voor strakkere kleding. Nou dan zul je eens wat zien !!

Nou Wendy, met je motivatie sky high kan het de komende week gewoon niet misgaan. Keep up the good work!! Succes.

Tonneke
(sorry, geen tijd voor plaatjes )
Onbekend
September 18, 2005 om 10:25
Heerlijk he..deze complimentjes! Je gaat dan ook als een trein, iedere week weer. Denk dat de WW mij binnenkort nadat ik definitief terug ben uit Duitsland ook weer als lid ziet...is toch de beste remedie.

Klopt wanneer je kleding draagt in je nieuwe maat oog je zeker slanker dan in je te grote oude kleding.....:-)

Ga zo door!! *O*2

Ook ik probeer goed door te zetten ook tijdens mijn vakantie, maar ga er ook van genieten..dank je voor je tip, dat werkt zeker!

fijne zondag,
:bye:
Loes
September 18, 2005 om 14:26
Hai Wendy,

dat lijkt me ook super, als mensen spontaan gaan vragen of je bent afgevallen.
:knuffel:

Ik ben nog maar net bezig, moet dinsdag weer gaan wegen.

Ik heb me voorgenomen om het komende jaar (ben 6 september begonnen) 55 kilo te gaan afvallen. We zijn momenteel bezig met het (laten) bouwen van een huis en dat is als het goed is in de zomer van 2006 klaar. Zodra ik op gewicht ben en het een paar maanden blijf, willen mijn vriend en ik graag een gezin gaan beginnen. :zwanger:
Als dat wil lukken tenminste!

Een nieuwe start, zo voelt het , en ik ben nu met de voorbereidingen bezig!

Het lijkt nog erg veel 55 kilo, dus ik neem het momenteel nog per week. Als ik het een paar weken doe groeit mijn vertrouwen misschien.

Ik vind het hartstikke goed van je, al 17 weken vrij constant afvallen!
Dat geeft de burger moed!:klapklap:

Heb je nog tips voor toekomstige dipjes?

liefs

AngeliqueD
September 21, 2005 om 05:28
Yeh wat goed Wendy,

Ik snap dat je de hele dag met een big smile op je snoet gezeten hebt. Dat zijn de grote dingen waar we het voor doen. En dan de directeur nog wel!!!!
Houdje motivatie vast en ga door. Een knnis van school van mijn dochter is ook op de site gekomen en heeft enn heel klein beetje veel steun nodig wil jij ook eens bij haar gaan kijken en haar een riem onder het hart steken.

Ik ben een hele poos druk geweest met m'n zaak en heb weinig tijd gehad voor mezelf en jullie. Resultaat, mega vreet buien door overmatige stress. Gelukkig ben ik niet echt aangekomen. Hoe dat komt is mij nog steeds een raadsel. Afgelopen maandag ben ik weer goed begonnen en met direct resultaat.

Houd je goede gevoel vast en veel succes,
Hanneke
Onbekend
September 21, 2005 om 14:11
En Wendy..is de 25 kilo grens er aan gegaan??

In een sportschool mag je dragen wat je wilt hoor, gewoon een lekkere joggingbroek met een t-shirt..gewoon waar jij je lekker in voelt.

Ja de motivatie die even wat bij me weg was geebt ..die is er wel weer...want ik wil zeker niet meer ver boven die 90 kilo grens komen. Liever eronder blijven, maar je weet natuurlijk nooit hoe je lichaam tijdens een vakantie reageert. Maar we gaan zeker gewoon door...

fijne avond en een leuke week toegewenst,
grt,
Loes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan