Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 18, 2005

Loe woog op het moment van schrijven 78.90 kg (bmi: 27.95).

Gisteren en vandaag naar de sportschool geweest. In het totaal 7 keer in 13 dagen naar de sportschool geweest. Supertrots op mezelf. Ook hardlopen opgepakt, kan nu al 7 minuten en in opbouw! Wat een heerlijk gevoel maar weer. Verder gaan alle andere gebieden even behoorlijk minder;

Eten - Blijf over het algemeen wel binnen de calorieën, maar bijster gezond eet ik helemaal niet en dat moet veranderen eigenlijk.
School - Ik doe te weinig en snap alles ook niet eens.
Sociaal - Gaat vreselijk. Een soort negeerstand met de enige vriendin waar ik altijd 100% op kon vertrouwen en mijn andere 'vrienden' zijn al even erg.

Het Eten/Bewegen gaat dus wél goed, maar word sterk overschaduwd door het sociale aspect. Voel me er erg vervelend onder, maar heb geen tijd&energie om er wat aan te veranderen. En vriendschap heb je met z'n 2en en alles kan niet van mijn kant komen. Dit is echt een gebed zonder einde. Ik ben vast niet gemaakt voor vriendschap en ik voel me nu echt zwaar klote eronder.

Vandaag nog wat aan school doen en mijn schema's afmaken voor de komende week. Verder lekker tv kijken en ontspannen. I totally deserve it.

Even een duimpje voor mezelf (+)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan