Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, October 9, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 47.61).

Nog snel even in mijn dagboek schrijven voordat de dag om is.
De spierpijn was vandaag toch niet zoals ik verwacht had.Het viel eigenlijk wel mee.Ik had eigenlijk vandaag weer 1 minuut langer op dat vijandige apparaat moeten staan.Maar dat heb ik niet gedaan.
We zijn nl. naar de second home beurs geweest.Daar hebben we van 11 tot 2 rondgelopen en toen zijn we naar de utrechtse bazaar gegaan.Daar heb ik nog eens 2 uren rondgeslenterd.

Toen vond ik eerlijk gezegt dat ik wel genoeg beweging had gehad voor vandaag.Ik ben me niet te buiten gegaan aan de MacDonalds waar we langs kwamen toen ik honger had.Nee ik heb netjes een bruin granenbroodje genomen bij La Place en een kop thee.Onderweg van vleuten naar huis heb ik een cola lihgt en een daar gekochte banaan genomen.

Vond ik wel heel sterk van mezelf.Zo door die rij met vreetmobielen lopen met gegrilde kippen, turkse broodjes en gebakken visjes en friet en noem maar op.Die me allemaal aanriepen ; eet me , neem me , ik ben lekker.
En ik liep door en zei tegen manlief wil jij misschien zo'n vet ding , mag gerust hoor ik lust het toch niet. Ik neem lekker een cola light.
En in mezelf maar hopen dat hij geen zin had.Gelukkig nam ie niks.
Ik werd ter plekke weer opnieuw verliefd op hem.

Dus al met al een goede dag voor de lijn vandaag.
Mijn dochter doet het ook heel netjes met haar dieet.Zij was bij haar oma toen wij in Utrecht waren.Ik had precies een lijstje voor haar gemaakt waarop stond wat ze mocht eten.En alles ook precies afgepast meegegeven,zodat ze niet in de verleiding kwam.Als beloning mocht ze een extra snoepje hebben.
Ze vroeg me vanavond tijdens het eten of het dieet al bijna afgelopen was.
Het had nu wel lang genoeg geduurd ,nu vond ze er niks meer aan.

Succes met dieeten,Supersized.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan