Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 18, 2005

Lekkerdinginwording woog op het moment van schrijven 127.00 kg (bmi: 37.11).

zoooo daar zijn we weer!!!
ook allemaal gekeken naar de geboorte van de 1e big brother baby...wat lief!!!!! deed me weer even denken aan de geboorte van mijn lievelingsnichie! het dochtertje van mijn zus. ik geloof niet dat ik daar wel es over heb verteld? dan wordt het tijd. mijn nichtje is nu 2 jaar en 3 maanden. ze is het liefste,leukste en bijdehandste kind dat er is. ja duh..hehe ik ben dr tante! en natuurlijk hebben we de logeerpartijtjes. er zijn wel eens avonden dat ik geen zin heb. maar als ik dat kleine meissie snikkend hoor huilen dat ze bij tante titi(IK) wil slapen, kan ik geen nee zeggen! en jeetje wat komen je moeder gevoelens dan boven!! kijken of ze onder de deken ligt, liggen dr armpjes wel goed, ligt de deken niet op dr mondje... ik ben nogal een draaitol in bed, maar wanneer dat kleine hummeltje naast me ligt!!! de manier waarop ze lekker tegen me aankruipt,om op te vreten! en ja ik heb een grote bek,maar wanneer zij dr prullippie trekt,of huilt, breekt mijn hart! dat kind is zo goed als eigen..handig,kan ik vast oefenen! want ooit, hoop ik kinderen te mogen krijgen! maar goed, verder met de dagelijkse business voordat het een dagboek over me nichie wordt!


hmmz, gaat goed. met mij dan, t lijntje nog niet zo geloof ik! maar dat is het misschien ook wel, ik zat gewoon niet goed in me vel. er zijn wat persoonlijke dingetjes die gewoon even geregeld moeten worden.
al moet ik wel iets opbiechten, ik zal nooit tevreden worden met mezelf zoals ik nu ben. ik ben namelijk te groot voor mijn borsten (klinkt beter dan wanneer ik zeg dat mijn borsten te klein zijn haha) dus dat is iets wat ik ook nog wil laten veranderen. eerst ga ik goed aan mezelf werken, zodat mijn borsten meer tot hun recht komen. haha. want ja, ik wil mezelf laten plastische chirurgen. ik weet dat niet iedereen het er daar mee eens is. maar het is mijn keus. als ik mezelf echt compleet gelukkig en tot recht wil laten komen. moet ik dit doen!!!!
en dan heb ik nog een puntje waar ik aan wil laten sleutelen, naja 2 punten. mn ogen. ik draag al JAREN lenzen. en wanneer je geen lenzen of bril draagt, kun je niet begrijpen hoe dat is. altijd smorgens eerst je lenzen of bril op doen, wanneer je es een keer in slaap valt, loop je t risico op droge ogen of een kapotte bril. en wat van die fijne ontstekingen???? je hoeft maar 1x niet op te letten met de hygiene van je lenzen en je loopt met vuur rode ogen rond.
nee ik wil op een dag wakker kunnen worden, en de wereld dan meteen scherp kunnen zien.

want ja, als ik de wereld iets wil laten zien, is het wel fijn dat ik het zelf scherp zie...


ohja, ik heb maandag een gesprek bij een studenten uitzendbureau! we gaan kijken of we een leuke bijbaan voor me hebben..spannend!!!


ps. ik heb even een foto toegevoegd van mij en mn nichie!!!! daarop is ze net geboren, en daarbij voelde ik me super! ook qua gewicht!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan