Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Trinity woog op het moment van schrijven 72.30 kg (bmi: 25.62).

72.3 :hm:

Dat gaat niet de goede kant op. Raar want ik hou me netjes aan mijn schema. Gisteren had ik zelfs iets te weinig kcal op. Moet niet gekker worden. Het avondeten wat ik dacht dat vet was, bleek dat dus helemaal niet te zijn: pepersteak, krieltjes en sperziebonen. Dat moet ik onthouden...

:) 1470 kcal
(+) lightproducten
(+) niet gesnackt (behalve een paar blokjes 30+ kaas om aan mijn kcal te komen)
(+) fruit: peer

Misschien ligt het aan mijn ongesteldheid. Ik was zaterdag ongesteld geworden en het is nu aan het overgaan. Morgen zak ik vast weer!

Ik zie trouwens wel een patroon in mijn afvallen: ik heb eerst een tijdje geschommeld tussen de 74 en de 75, toen dook ik naar de 73 en schommelde daar. En nu lijkt het alsof ik naar de 72 gedoken ben om daar weer te schommelen. Of ben ik nu voorbarig?

Vandaag moet ik weer werken. Ik zit alleen daar kan ik altijd wel van genieten. Eind van de middag heb ik een afspraak met de psycholoog, dus het is ook nog eens een kort dagje.

Ik wens iedereen een fijne (lijn)dag toe!

October 19, 2005 om 08:01
Hé bah, daar krijg je een beetje een dip van hé..... Nou misschien worfen er nu meer spieren omgezet (vet naar spieren) Spieren wegen zwaarder dan vet dus het zou kunnen. Ik doe ook echt geen krachttraining, mij is juist gezegt dat ik zo licht mogelijk moest trainen maar wel veel.. dus beter een uur heel lichte weerstand dan een uur zware weerstand. snapje? Misschien zie je het wel aan je cm?

Over je vraag waarom ik maaar soms een gewicht op schrijf, ik schrijf alleen de veranderingen op. soms blijf ik gewoon 2 weken op het zelfde gewicht dus dan vul ik ook niks in. maar als hij omlaag of omhoog gaat dan vul ik het weer in.

liefs Natasja
October 20, 2005 om 01:34
:hi:

Als je ongesteld bent kun je de weegschaal beter mijden.....en anders ook hahaha

schommel ondertss. maar lekker naar 72 :schommel:
veel suc6!!!!
:bye:
October 20, 2005 om 01:36
Goedemorgen,

Het is niet eerlijk dat schommelen maar zodat je niet meer ongesteld bent. zal het allemaal wel goed komen.........dat kon ik gisteren op de weegschaal ook duidelijk merken.......

Hou vol!!!! en ga voor je duimen ;-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan