Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Specht woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 34.41).

Zoooooo, weer terug van vakantie! :( Zo ontzettend fijn om in Dahab te duiken, dat ik aan de ene kant helemaal relaxt ben en het voelt alsof ik 3 weken niets heb gedaan. Aan de andere kant is een week zo ontzettend kort, dat het na een nacht slapen al bijna weer voelt alsof er niets gebeurd is... Tja...

Maar, het beste nieuws is toch wel dat ik, na een week bijna nergens op letten (heerlijke pannenkoeken met banaan bij het ontbijt, bijv.) toch deze week 2 ons ben afgevallen! Dat duiken kost natuurlijk een enorme hoeveelheid energie, dus dat wat je eet, heb je ook echt nodig. Zodra je het water uitkomt, barst je van de honger. En het is warm daar, dus je drinkt veel, veel water en 'bedoïn-tea' (bedoienen-thee... zo lekker!) en je snoept eigenlijk niet. Alleen de maaltijden zijn veel zwaarder dan ik gewend ben, de laatste maanden.

Dus, al met al best een beetje nerveus toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan en erg blij toen ik er weer vanaf stapte :)

Verder was de vakantie heeeeeeeeeerlijk! Negen fantastische duiken gemaakt, mooie dingen gezien, boven water genoten van de heerlijke temperatuur (maar twee avonden dat een shirtje met lange mouwen wel prettig was), lekker ontspannen boeken gelezen, gekletst met mn vrienden daar, erg veel gelachen met de twee vrienden die ik bij me had.. al met al, zoals al twee keer eerder: voor herhaling vatbaar! :)

Ik ga nu mn bed weer in, geloof ik.. ik was om 5 uur vanmorgen thuis na een vermeoiende vlucht, en om 9 uur al weer wakker... daar klopt natuurlijk niets van! :)

De dagboeken van iedereen bekijk in straks of morgen wel even!

Groetjes!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan