Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Annabelle woog op het moment van schrijven 95.90 kg (bmi: 33.98).

:dag:

Mijn humeur is niet geweldig deze week.

Annabelle is ashamed... Heb me wel een beetje laten gaan dit weekend. Veeel meer dan 3 biertjes gehad, en om 1 uur 's nachts nog een pizzabaguette gegeten op café...
Had eigenlijk ongelooflijk veel zin in een hamburger, en naast het café is een frituur... Na veel getwijfel had ik besloten om er toch een te gaan eten, maar toen ik de frituur binnenwandelde werd ik uitgescholden voor "Miss dik, Miss Piggy" door een paar dronken kerels op de stoep, dus ben ik maar weer terug naar buiten gewandeld zonder hamburger.

:laatmaar:

Ik vond het wel rot dat ze me achternariepen. Ik was echt heel trots dat ik al zoveel kwijt was, maar zit nu ff terug in de realiteit: ik ben nog altijd dik en dat is natuurlijk het eerste wat mensen zien. Dus terug wat strenger zijn voor mezelf. Ik heb die hamburger natuurlijk wel niet gegeten, dus hebben de rotzakken tenminste iets opgeleverd neem ik aan...

Verder zit het op school ook niet echt mee: kan me niet herinneren dat ik ooit in het begin van het schooljaar al zoveel gewerkt heb, en toch sta ik nog steeds hopeloos achter. M'n moeilijkste vak heb ik al drie keer geleerd, en ik dacht dat ik het allemaal snapte, maar toen ik aan de oefeningen begon bleek dat ik er nog steeds niet veel van bak. Ik heb het gevoel dat ik, sinds ik op unief zit, alles wat ik goed kon nu niet meer kan. Iedereen is opeens 100 keer beter en slimmer en creatiever, en elke 'gave' die je dacht dat je had vervalt in het niets.

:pf:

Komt er nog bij dat ik ziek aan het worden ben, en heb zooo geen tijd om nu ziek te worden, heb het veel te druk voor school. Oh well, niks aan te doen.

Was een kilo aangekomen na het weekend, maar die is er alweer terug af, dus zit nog steeds op hetzelfde gewicht:

*O**O**O**O**O**O**O**O**O**O* --> 10kg :ja:
*O**O**O*:weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw::weegschaalblauw:


-x-Annabelle-x-

Onbekend
October 20, 2005 om 04:08
Maar meisje toch... * knuffelt Annabelle *

Jij bent duizend keer knapper, grappiger en intelligenter dan het soort delletjes waar die zatlappen mee in bed zouden kruipen, dus dat zegt meer over hen dan over jou!!

Schoonheid is véél meer dan een getal op de weegschaal, meisje, schoonheid zit vanbuiten én vanbinnen, en als er nu gewoon wat meer mensen dat zouden beseffen, dan was jij al honderd keer Miss Universe geweest!


Jij bent gewoon heel erg mooi, ook al ben je een beetje ronder gevormd dan sommige anderen...Love ya babe, and don't let them get you down!
(en als ik erbij was geweest was ik die losers op hun bakkes gaan toeken, I swear!)
Onbekend
October 20, 2005 om 13:15
Natuurlijk zal ik er zaterdag zijn :)
What about vrijdag? Al plannen? Ik heb anders wel zin in een avondje puzzelen of monopoly ofzo :o

xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan