Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Het verhaal van de dode volgetjes.

EEEEEEHHHHHHHHH. Ik sta nu nog te tollen op mijn benen. Gisteren ben ik gaan zweefvliegen. En dan zul je wel denken wat is daar nu weer zo erg aan? Nou, aan het zweefvliegen op zich niets, maar aan de wijn die ik daarna aan de bar heb gedronken wel. En niet zo zuinig ook. Ik heb voor het eerst in jaren weer meer dan 2 wijntjes gedronken en dat resulteerde in nog meer wijn en in mijn geval ook in roken. En nu....? Nu heb ik een kegel en dode vogeltjes in mijn mond.

En ik had het me nog zo voorgenomen. Ik ga niet te veel drinken, want ik heb Henne (oppasdochter) bij me. Maar ja, het was zoooooo gezellig. Ik heb als vanouds weer achter de bar gestaan. Maar doordat mijn schoonzus er was, werd de wijn net zo hard bij mij bijgeschonken als bij haar. En die is het toch nog wat meer gewend dan ik. Ik ben het echt verleerd. En of ik het weer wil kunnen is nog even de vraag.

Toen ik gisteren mijn 7e glas leegdronk en mijn 5e sigaret opstak wist ik het zeker. Ik ga morgen echt een probleem hebben. Dode vogeltjes in mijn mond een brak gevoel in mijn lichaam en een hoofd vol mijn kleine kaboutertjes die de polka dansen. Maar daar helpt de paracetamol gelukkig goed voor. En met een beetje mazzel droog ik in de loop van de dag nog wel op.

Ben blij dat ik eigen baas ben, want als ik in deze toestand nog voor een baas had moeten werken, was er echt niets van terrecht gekomen. Foei, foei, foei. Wat ben ik toch een slecht voorbeeld voor een 14 jarig meissie. Gelukkig is ze vandaag met Fred mee en die is met de auto. Dus toch iets meer verantwoordelijkheidsgevoel dan ik. Valt al weer mee. Is er in elk geval nog 1 van ons 2en verstandig.

En de vraag blijft nog even: wil ik het wel weer leren....Het drinken bedoel ik dan.

Ja, ik zit in tweestrijd. Aan de ene kant wil ik de verstandige en verantwoordelijke moeder zijn en aan de andere denk ik...Het was erg gezellig ik voelde me weer als vroeger en dat gaf zo'n lekker vrij gevoel. Tja, misschien dat ik het wel wil, maar dan maar 1x in de zoveel tijd en niet meer zoals vroeger elk weekend. Want dat kan natuurlijk niet. Ik ben geen 18 meer, zonder enige verantwoordelijkheid ten op zichte van iemand, behalve me eigen ik. Nee, ik ben 30, vrouw, moeder en ondernemer en dat brengt de nodige verantwoordlijkheid met zich mee. Dus ja ik wil vaker weer dat vrije gevoel hebben, maar nee ik wil niet mer elk weekend drinken en de dag erna brak uit mijn bed komen.

Dus de conclusie van dit verhaal: Als je drinkt, heb je last van dode volgetjes en als je dat niet wilt, moet je ook niet zuipen.

Oh, ja en dan moet ik ook nog even kijken welke schade ik heb aangericht qua Kcal.......Ohoh.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan