Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 122.50 kg (bmi: 46.11).

:hi:

Gisteravond zijn we met ons gezin uit eten:smullen: geweest.Om te vieren dat Zoon zijn eerste vakantiebaantje heeft.
We gingen hexengrillen.Dat was weer iets nieuws.En grillen leek me ook niet zo schadelijk voor het gewicht.
Ja dat had je gedroomd .Niks grillen, gewoon ordinair bakken in een klont boter.Weg slanke maaltijd.Het lijkt gewoon op gourmetten, maar dan in een gietijzeren pan die aan een standaardje hangt.Dat is ook het thema hexen(geen schrijffout van mij ,moest met een x), waarom het grillen genoemt wordt is me een raadsel.
Het was onbeperkt,ook de frietjes:patat: die erbij zaten .Dat was t eerste wat Dochter vroeg aan de serveerster.Mag ik dan net zoveel frietjes als ik op kan? Ja natuurlijk mag jij dat , net zoveel als je op kunt, ik blijf gewoon nieuwe brengen.
Nou, daar zat ik dan met mijn goed gedrag.Maak dan een autistisch kind maar eens wijs dat je beter niet zoveel kunt nemen als je op dieet bent.Dat lukt dus never nooit niet.
Die ging dus los.:genietenvaneten:

Zelf heb ik netjes een grote hoeveelheid rauwkost genomen en de magere vleessoorten.Maar ja wel in de boter gebakken.Hopelijk is de schade nog een beetje beperkt deze week.

Ik had wel al een behoorlijke hoeveelheid calorietjes verbrand overdag.Ik ben nl. de wc:lianvroeger: aan het veranderen.Het wordt een zeewc.Helemaal turquoise geschilderd en zo'n leuke wc bril met visjes:vis::vis: bij de Gamma gehaald. Er komt in het midden een hele rand met schelpen op de muur als een band rondom.

Leuke oude kroonluchter ook nog even turquoise geverft. Nu nog wat leuke prulletjes kopen om aan te kleden en we kunnen weer gezellig poepen.

groetjes Supersized:hamburger:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan