Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Watje woog op het moment van schrijven 106.70 kg (bmi: 35.65).

Grrr.. de hoofdpijn is weer terug. Potverdorie.
Al dagen heb ik er weer last van, en ik vind het echt niet leuk meer. Het zorgt er ook voor dat ik 'minder op mijn hoede' ben, en wel op allerlei vlakken. Gisteravond was het zelfs zo erg dat ik met mijn dekbedje op de bank ben gaan liggen. Flinke pijnstiller ingenomen en heerlijk dommelen. Vond mezelf vreselijk zielig. Met een goede reden bleek achteraf want ik had een lichte verhoging.

Vandaag weer een heel stuk beter in ieder geval. Alleen jammer dat de nieuwe buren aan de slag zijn in het huis. Lekker de ganse dag aan het boren, schuren en weet ik niet wat allemaal. Heerlijk. Maakt ook wel dat je je lekker kunt concentreren op je werk enzo. Grrr

Zo, genoeg gezeurd. Ik ben het weer kwijt en ik ga er weer lekker tegenaan. Van de week zo'n potje strooikaas meegenomen. Heeeeeerlijk. Was vergeten hoe lekker ik dat vind. En je gebruikt er heel weinig van dus wat betreft de kcal valt het ook wel mee allemaal. Super ! Ik heb het weer helemaal naar mijn zin. Wie heeft er vet beleg nodig? Ikke niet !

October 19, 2005 om 07:39
Hey Watje!

Zag je nieuwe introtekst enneh, gaat je toch lukken! Op naar 14 februari zou ik zeggen. Mag altijd hoor, ff zeuren...gooi het er maar uit! Daarna weer lekker aan de slag met de slanke lijn.

Veel succes ermee, gaat je vast lukken!

Groetjes, Suzanne
October 20, 2005 om 04:35
:hi:

En, gaat het weer een beetje met het bolletje? Wat een ellende zeg, die koppijn.
Wat doe je met die strooikaas? Gewoon op je brood, of ergens overheen?

:bye: Annelies :kuikens:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan