Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

MamaManu woog op het moment van schrijven 99.40 kg (bmi: 33.60).

19.10.2005

:hi: Hallo, na lange tijd een schoorvoetend berichtje. Ik kan nu niet bepaald zeggen dat het goed vordert, maar volgens de diëtiste gaat het de goede kant op en kan je als moeder niet altijd Supermama zijn en dus vergeet je af en toe jezelf. Ik vergeet nogal eens goed te drinken, :waterdrinken: of ik eet wat later dan de bedoeling is. Bij mij dus met als gevolg dat de kilo's er niet echt vanaf willen.
Hopelijk gaat het snel weer naar beneden met die kilo's, want ik wil weer eens wat leuks aan. Ik ga in ieder geval deze week m'n kledingkast ontruimen van alle zwangerschapskleding, te grote kleding en kleding die ik meer dan 2 jaar niet meer aan heb gehad, vooral kleding waar ik nooit meer in zal passen, maat 42 bijvoorbeeld. Ik ben al blij als ik straks bij 44 blijf hangen en mocht ik 42 weer aan kunnen, dan heb ik in ieder geval een goede reden om m'n kledingkast :kledingkopen: aan te vullen met "vrolijke" kleding waar ik me goed in voel. Sommige dingen, zoals een leuk zomerjurkje doe ik natuurlijk niet weg, want ik hoop dat ik volgende zomer wel weer op dat streefgewicht van 90 kg ben en als er daarna nog eens 5 kg van af kan ben ik helemaal blij, maar dat is nog nicht im Frage.
Vandaag is mijn schoonzus jarig :party: (30 jaartjes jong) en heb ik natuurlijk weer gelijk een verleiding te weerstaan. Gelukkig denkt zij wel een beetje met mij mee. M'n echtgenoot begint het gelukkig ook te begrijpen. Ik voel me nu gewoon niet echt lekker in m'n vel en niet "sexy". Volgens hem wel maar nu mijn gevoel nog.
Pas geleden heb ik m'n haar kort geknipt. Binnenkort doe ik daar wel een foto van bij. Ik durfde het aan omdat ik niet meer zo'n "pafferig" gezicht had. Ik moet zeggen dat die knip(en kleur)beurt ook wel een energyboost heeft gegeven. Grijze haren niet meer te zien, bijna m'n eigen haarkleur weer terug :olifantnaardekappergeweest: en een vrolijk gezicht omdat ik toch onder die 100 kg :kg: ben gekomen. :ja: HOERA!!!!!!!!!!! :jippieafgevallen: Nu nog onder de 95 en dan weer verder!

Ik ga d'r voor en niemand die mij vandaag aan gebakjes krijgt en volgende week tijdens :happybirthday: oma's 90ste verjaardag ook niet! Nou ja, een klein hapje dan om toch een beetje te vieren. :no: Maar alles wat teveel is blijft liggen op dat bordje totdat het weggehaald wordt voor de vaat. Een 2e keer opscheppen doe ik gelukkig ook niet meer zo vaak. Volgens mij gebeurt dat alleen nog in het weekend als het "even niet aan de lijn denken" is (maar wel in toom houden!).
Succes allemaal!
:byebye:
Groetjes,
Manu

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan