Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

Goeiedag allemaal,
Oh jongens toch, het gaat goed met me, ik geniet met de kids van de herfstvakantie, knoep gezellig. Maar de weegschaal ben ik niet meer op gaan staan hopeloos. Gisteren met eva en stefan een dagje shoppen . Steef moest nieuwe kleren hebben. Heerlijk gelunchd. Later lekker in een tentje warme wafels met ijs, kersen en slagroom. 's Avonds uit wezen eten. Toen ik in bed lag heb ik nog alle pindarotsjes opgegeten die eva met een vriendin had gemaakt. Als ik het teruglees denk ik hoe kan dat nou. Ik dacht dat mijn maag gekrompen was inmiddels, mooi niet. Vanmorgen later op leker croissantjes uit de oven. Morgen ga ik met mijn schoonzus naar Utrecht naar haar dochter die een nieuw huisje heeft. Gaan we ook uit eten. Deze week sla ik over en ik hoop dat ik de volgende week niet op mijn oorspronkelijke gewicht ben of erger.... Wat makkelijk als je niet van eten houdt, die mensen ken ik genoeg.
Ik ben vaak met eten bezig. Gisteren bij de Bijenkorf oh wat een lekker gebak, zal ik wat mee naar huis nemen? Mammmm zeggen ze dan je bent toch aan het lijnen? Oh ja, even later heerlijk muesli-bananenbrood bij een bakker zag ik. Zal ik meenemen ? Mammmm. Kijk jongens hier kun je tapasgerechtjes meenemen. Mammmmmm... Niet meer normaal zegt stefan. Heeft wel een beetje gelijk. Maar oke. Ik houd er wel echt van: lekkere dingen.
Fijne week allemaal en groetjes jose

October 20, 2005 om 05:07
Hey Mona, Moet je doen een weekendje Den Haag. Ik woon nl in Nootdorp, das om de hoek bij Den Haag. Pak gelijk ook even Scheveningen. Helemaal toppie.En hoe het in Haarlem is geweest dat hoor je volgende week wel. Ook ik heb een eet weekend voor de deur. Ik kan me voorstellen dat je de Tapas en alle andere lekkernijen niet kan weerstaan. Ook ik ben wat dat aangaat errug zwak. Maar met de kerst kan ik maatje 38 weer aan. Zeker weten fijn weekend
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan