Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Bankie1975 woog op het moment van schrijven 80.20 kg (bmi: 28.42).

Woensdag 19 oktober 2005:

Het eerste wat door mijn hoofd heen spookte vanochtend was: WEGEN!!!!

Wat kun je daar tegenop zien, ook al weet ik dat het niet nodig is. Omdat ik wel mijn best heb gedaan. Winnie en Klaproos, bedankt voor jullie positieve berichten.

Maar, het was super. De weegschaal gaf 80,2 kg aan. Dat betekent dat ik 1,5 kg ben afgevallen in 1 week tijd! Das echt super. (sorry winnie, wou je ff nadoen.....)!!!! Ben super blij, geeft me enorm veel adrealine en zeker moed om verder te gaan!!!

October 19, 2005 om 10:24
He zie je nu wel dat het wel kan..........

Enne niet meer geke dromen hor want je weet dta je zelf je best hebt gedaan en als het dan een keertje wat minder is dan is het jammer.
Gelukkig viel het mee en kun je komende week weer op dezelfde voet verder.

Ik ben wel blij dat ik deze week ook zoveel was afgevallen, kan nu mijn broek weer aan die ik voor de vakantie aanhad ( licht strecht maatje 40!!!!!!)

Heb nu wel onwijs honger maar wil niet gaan eten omdat ik anders over mijnpunten ww uit kom en ik moet nu een stap terug doen van 22 naar 20 en dat is de eeste dagen wel lastig. Gelukkig heb ik nog wel een waterflesje bij de hand want na 6 mokken thee heb je ook wel zin in iets anders. al heb ik al wel een liter water achter de kiezen.

Tik dit stukkie eventjes vanaf mijn werkplek, ben met duffe uittreksels van de kvk bezig en is onwijs saai werk om te doen. Misschien begin ik morgen wel een hal uurtje eerder. Overwerk wil ik liever niet in de avond uren doen dus dan maar wat vroeger mijn bed uit als het lukt tenminste.

Succes.....Winnie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan