Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 19, 2005

Catje woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 25.19).

eerste dagje van mijn 8 dagen vrij is alweer voorbij, vanmorgen hardgelopen in de regen. 12(1)9(1)6 ging lekker en de regen viel ook wel mee.
Met mijn gewicht zit ik op mijn schemaatje 72.8 zal wel weer wat zwaarder worden, moet :ongi2: worden maandag en ik heb nu al van alles weg te zitten kanen, maar dat komt ook door het hardlopen heb die dagen constant trek.
had beter een boterham kunnen maken, maar ikke was zwak. paprika chips, stukje oude kaas, droppies.
Vanmiddag lekker geshopt met dochterlief, die moest nodig wat warme kleding hebben, zo'n beetje alles is te klein, want kleine meisje worden groot en kleding helaas niet. we moeten vrijdag ook naar een bruiloft, ze heeft een mooi blazertje gekocht en vond eigenlijk dat daar een nette zwarte broek onder moest maar die was nergens te vinden, staat ook leuk met spijkerbroek, verder heeft ze lekker warm vest gekocht en leuke trui.
en leuke setjes ondergoed.

was in iedergeval leuke dag. morgen boodschappen doen voor mijn ouders en wat te eten koken voor ze, hun aquarium schoonmaken en dan is die dag ook alweer volgeboekt, vrijdag dus bruiloft, zaterdag en zondag op de manege
en dan lekker herfstvakantie alleen donderdag en vrijdag werken, maar wil toch ook nog wat leuks gaan doen met z'n allen

succes met afvallen

:kus2:

Ria

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan