Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Luna is gelukkig weer helemaal opgeknapt. Wat gaat dat toch snel bij kinderen zeg.

Gisteren lekker weer vrij geweest en de hele dag voor Luna gezorgd. Ze wordt nu echt zo'n schatje. Je kan bij de AH sparen voor die handpoppen van Assepoester. Zoals een goede moeder betaamt, heb ik uiteraard al die poppen voor haar al bij elkaar gespaard. Ze moest alleen nog de stiefmoeder hebben, en die heeft ze gisteren gekregen. Ik speel best veel met haar met die poppen en ze snapt ook heel goed dat die dingen om haar handjes heen moeten.
Ze zat gisteren in het karretje met die pop en terwijl ik niet keek had ze de pop om haar handje gedaan. Ik vertelde haar toen dat ze met haar handje moest bewegen, zodat de pop tot leven kwam.
Ze begreep het feit dat ze met haar hand moest bewegen, maar nog niet zo dat die pop dan ook beweegt. Wat deed zij namelijk. Zij ging met haar handje die poploos was, heen en weer zwaaien. "Nee Luna, je moet met je andere handje zwaaien".
Dus trok ze die pop van haar handje en ging met die hand zwaaien. Nou ja, ze begrijpt dat ze met haar andere handje moest zwaaien....nu nog met pop erop en we zijn weer een stapje verder.

Mijn poppetje.

October 27, 2005 om 04:17
lief he zijn ze toch, als ik dat soort verhalen lees vind ik het altijd zo schattig klinken...dan zou je er zelf ook wel eentje willen, maar ja dat past neit in mijn leven nu. We zijn er allebei nog lang niet aan toe.

school bevalt wel, maar het is erg zwaar. Ik zit elke vrije minuut in het weekend te studeren, op maandagavond ben ik dan vrij en doe ik niets aan school. Alle andere dagen zijn bezet met sporten en naar school gaan. Volgend trimster kan ik niet meer trainen voor de waterpolo, omdat ik dan naar school moet. We hebben af en toe weken dat we alleen naast elkaar slapen en 2 avonden in de week samen eten. Het is voor de andere partner echt niet altijd leuk. Gelukkig begrijpt hij dat ik dit heel graag wil, maar als je kinderen hebt lijkt het me niet te doen. De kids eisen ook je aandacht en die begrijpen niet dat je naar school moet.

wel leuk dat je man nu ook een tweede kindje wil, maar denk er goed overna inderdaad, want alles kost geld en je zult zien dat je geen tweede meisje krijgt en dus allemaal nieuwe kleertjes moet kopen.

ik hoop niet dat ik je nu teleurgesteld heb, wantik kan het ook allemaal verkeerd zien...ik ben tenslotte geen moeder ;-)

veel succes, :kusje: Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan