Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

Het gaat nog steeds lekker hier, weer 4 ons eraf vandaag. Gisteren voor de derde dag achter elkaar naar de sportschool geweest en me weer lekker in het zweet staan werken daar. Daarna moest ik werken, maar dat eindigde in een drama. Rond sluitingstijd kwam er een klant, een alcohol-drugsverslaafde, binnen en ik zag dat ie wat in z'n jas stopte. Ik sprak hem daarop aan en hij werd enorm aggressief. natuurlijk kreeg ik wels steun van collega's, maar het was echt naar mij gericht, ik had hem tenslotte beschuldigd van diefstal. de politie was gelukkig snel ter plaatse, maar ik had er al wat verbale en fysieke dreigementen op zitten. Later heb ik de videobeelden teruggekeken met de politie. Daarop is duidelijk te zien dat ie me echt een paar keer een mep geeft. Mijn collega zei dat al, maar ik had het niet eens door op het moment zelf, zo "heavy"was het. Hij liep te spugen en te vloeken, het was enorm intimiderend. Ik ga zo, op mijn vrije dag nog wel, naar de zaak om de videoband op te halen en dan aangifte doen. Niet vanweg de diefstal, maar van verbaal en fysiek geweld en intimdatie. Dat op uitdrukkelijk verzoek van de politie, die mij beloofd hebben dat ie niet een uur later weer vrij rond loopt.
Dat mag ik dan maar hopen. Tegenwoordig heb je zo voor een blikje bier een mes in je donder... Ik hou vaak zat mensen aan, maar gisteren was het de eerste keer dat ik echt bang was. Toen ik naar huis reed, zat ik nog te shaken in mijn auto. Sjaak was nog aan het werk en nam de foon niet op. Dus ik belde mijn ex, die zat in het café en aangezien ik echt even mijn verhaal kwijt moest, ben ik daar maar heen gereden. Heb drie biertjes gedronken voor ik weer een beetje kalm was. Gelukkig heb ik die calorieën er wel afgestresst.....

October 27, 2005 om 03:19
Jezus, wat een naar verhaal! Ik kan me voorstellen dat je bang was. Maar wel knap dat je ondanks het geweld voet bij stuk hebt gehouden zeg!! Als je tijd nodig hebt om weer tot jezelf te komen, zou ik die zeker nemen! Sterkte!

(oh en erg goed van die 4 ons!)
October 27, 2005 om 03:48
hoi hoi,

wat mij betreft mogen ze al die stink-junks op de rottemerplaat zetten en wachten tot het vloed wordt. Ongezonde levensgewoontes, dat moet iedereen lekker zelf weten, maar waarom moet de rest van Nederland er zo'n last van hebben. En er wordt veel te weinig aan gedaan. Goed dat je voet bij stuk gehouden hebt, maar eigenlijk is het te gek van woorden en nog gevaarlijk ook. Gelukkig is het goed afgelopen, maar je moet wel voorzichtig zijn, he?
Onbekend
October 28, 2005 om 04:13
Go meid wat een verhaal.
Goed hoor dat je aangifte gaat doen.
Zulke meloten kunnen gewoon niet.
Meppen krijgen ik ken het wel een beetje maar dat komt omdat ik er in mijn werk voor gewaarschuwd wordt.
Dat is toch anders dan in een winkel.
Kom op meid zet hem op laat je niet kisten door zo.n griezel.
Als je wilt kletsen je weet ons te vinden.

annemiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan