Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Moira woog op het moment van schrijven 63.70 kg (bmi: 22.84).

:hi:

Nah, met de lijn wil het niet zo lukken.... Eet toch goed gezond de laatste weken, maar ik kom er alleen maar van aan :uh:
Verder gaat t wel goed :D Gister waren mn paps en mams 45 jaar getrouwd en hadden we een etentje in restaurant van de Euromast (oke, dat is iets minder gezond, maar heb carpaccio genomen en zalmfilet...GEEN dessert, alleen cappuccino)... En ik heb gisteren dus een digitale camera gehad van mn ouders, broer en zus :) :) :) Alvast voor mn verjaardag en waarschijnlijk omdat mn broer zijn camera niet een hele maand wil missen, haha...maar vond het wel een heel gaaf kado !
Iedereen die ik ken is enorm enthousiast over mn trip en leeft helemaal mee, is echt een goed gevoel (en gaat me dus een vermogen aan souvenirs kosten in :australie: :D)
Vanavond weer cursus Frans, hoop dat ik voor die tijd nog snel mn paard kan rijden, druk, druk, druk...Morgenavond vergadering :pf: en dan weekend !!! Allez, moet allebei de dagen jureren, dus wordt ook hectisch :)

T is weer lekker :zonnig: vandaag, dus geniet er van!!!!

:bye:
M

October 27, 2005 om 20:34
Wat ben jij verwend zeg! Maar wel gaaf, zo'n digitale camera :D

Helaas dat de kilootjes strijd moeizaam gaat, ik weet dat die laatste hardnekkig zijn, maar jij maakt veel te veel snoepreisjes :P
Hier gaat het ongehoord goed, woog vanmorgen zelfs 56 kilo... moet natuurlijk niet doorslaan, maar ik doe het omgekeerde van jou, eet alles waar ik zin in heb en fiets nog maar 4 ochtenden per week. Stress waarschijnlijk...

Heb de bodem van het citroentaartje al klaar, strakjes de rest erop, vanmiddag komen m'n schoonouders aan.

Fijn weekend alvast :dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan