Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Streep woog op het moment van schrijven 89.50 kg (bmi: 31.34).

nou, met mijn lijn gaat het niet zo dus, ik ben bang dat ik op het grote plateau ben aangeland , waar ik me doorheen moet zien te bijten. misschien ben ik te somber, maar ik ken mijn lijfelijke reakties nou wel zo'n beetje en zat al langere tijd met verbazing de weegschaal steeds de hemel in te prijzen dat ik nog afviel., het enige wat ik nu dus moet doen is zorgen dat ik dit plateau geestelijk ga winnen.heb wel een leuke theorie bedacht over dit stilstaan; zie je lijf als een natte handdoek die je uit moet wringen. het eerste deel gaat goed, een bak water ( lees vet) komt uit de handdoek. vervolgens moet je de handdoek even wat uitkloppen of in iedergeval anders vast pakken om nog een hele plens water er uit te krijgen. nou, zo gaat het vast met mijn lijf ook. ik heb alle vetcelllen es lekker uitgewrongen, nu moeten die cellen zich even herstellen of vol zuigen met restanten vet uit weefsels, en dan kan je weer verder uit gaan wringen. klinkt best positief toch?
als ik me hier de volgende 10 weken maar aan vast kan klampen dan komt het wel goed.oh, ja, bewegen zal vast ook wel helpen bij dit proces, dus nu MOET ik!
hopelijk is dit nog gewoon effe een weekie niks tussendoor, maar heb niet anders gedaan dan andere weken , .
heeft iemand nog tips om deze crisis te gaan winnen?
groetjes, nog lang geen streep

October 31, 2005 om 08:16
Hé Streep,

Ik zit op hetzelfde plateau en het is inderdaad vreselijk moeilijk om het nu vol te blijven houden... Viel in het begin met gemak een kilo per week af, de afgelopen weken was het al minder, maar nu sta ik mega stil of kom aan... Daar baal ik onwijs van, dus ga ik ziten schransen onder het mom van: ik ben nou toch al aangekomen.... Daar baal ik dan ook weer van, kortom, een vicieuze circel.. Niet leuk!

Dus kop op, je bent niet de enige met het probleem en ook ik zie met angst en beven de komende feestdagen tegemoet...

Als jij het redt, red ik het ook!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan