Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Fammes woog op het moment van schrijven 60.00 kg (bmi: 20.28).

:dag:

Bijna de 62 kilo!
Het gewicht wat in eerste instantie op mijn verlanglijstje stond! *O*

Op naar de 60 kilo!
Ik wil namelijk graag een marge hebben van 2 kilogram om te gaan beginnen met stabiliseren...... (bovendien vindt ik 10 kilo mooier klinken, maar dat is weer zo'n stom hersenspinseltje :blub: waar ik niet vanaf kom!)

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik een :fietsdefietsdefiets: ga aanschaffen;
Hoewel?
Een abbonement bij de sportschool voor twee keer in de week (bv. spinnen) is voor 12 weken 85 euro....
En een hometrainer 80 euro???
:uh:
Met een hometrainer kan ik lekker thuis trainen, met een boekje of voor de TV en hoef ik niet meer door die kou straks.......
:uh:


wordt vervolgd

October 27, 2005 om 07:36
Heej Fammes :geluksklaver:
:afgevallen: Je gaat goooeeeeeeed! :afgevallen:
Wauwie zeg, superdesuper.
Je weet het he, als ik jou was zal ik de keuze snel gemaakt hebben... Die hometrainer natuurlijk! :fietsdefietsdefiets: Komt altijd wel van pas. Als je eenmaal in het ritme zit, wil je elke avond op dat ding... Ik heb gelukkig een studentensportkaart, dies lekker goedkoop. Volgend jaar zal het wel anders worden, dan kies ik denk ik niet meer voor de sportschool.
Zo... dat was mijn reclamepraatje wel weer voor vandaag :D
Hahaha, :hehe:
Ennuh, ik vind dat je mega veel sport! En dat met een kleine... Voor mijn gevoel sport je meer dan ik.
Ik ga weer verder hiero,
Tot snellios!:knuffel:
Liefs snoetje :smileymethartjes:
October 27, 2005 om 20:39
Tja, ik zou het wel weten, zweer bij mijn hometrainer :D
Maar ik houd dan ook niet van die gymzalen vol mensen....

Wil Jolan nou ook nog wat gewicht verliezen? Heb je ze niet zover kunnen krijgen dat ze zich ook hier aanmeld?
Ik heb het verhaaltje gelezen op de website, leuk hoor, en wat extra snoepjes voor een keertje is niet erg, ben jij gewoon de suikertante voor haar :P

Kilo's gaan bij jou ook goed, snel he, en eigenlijk zonder al te veel moeite vind je ook niet?
Ik was vanmorgen zelfd 56, stress :P heb ik een buffertje voor het weekend!
Maar ik eet alles waar ik zin in heb en fiets nog maar 4x per week ipv iedere dag.

Fijn weekend alvast :dag:
October 28, 2005 om 04:40
Moeilijke keuze. Gezellig in de sportschool of thuis. Ik zou het niet weten. Heb je de discipline om thuis te sporten en aan de andere kant...kun je jezelf er toe zetten om naar de sportschool te gaan. Zelf heb ik het liefst een maatje om mee te sporten, want dan weet ik dat ik moet...

Succes met het maken van een keuze.

chacama
October 28, 2005 om 05:00
Hai Fammes, sorry dat ik even een paar dagen niks van me heb laten horen, had het een beetje druk maar ik baal ook weer een beetje dat mijn lijn inderdaad weer naar boven gaat. kSnap er niks van.
En eigenlijk moet ik er ook niet chagarijnig van worden, want ik ben potverdorie al wel 11 kilo (10,9) kwijt! Daar had ik 4 maanden geleden niet van durven dromen.
Gisteren ook een nieuwe broek gekocht. Zelfde model als wat ik eerder al een keer heb gehad, maar dan mooi wel 3 maten kleiner!! Kun je nog meer bevestiging krijgen?? En toch baal ik dat ik niet minder weeg dan 64... Erg hè?

Ik denk dat ik binnenkort eens bij Intersport of andere zaken ga kijken naar een hometrainer. Ik ga nu niet overhaast beslissen of ik er 1 wil, wil eerst eens even kijken wat er allemaal is, wat mogelijk is en hoe duur ze zijn. Ben jij er al uit?

Hoe ga je het stabiliseren aanpakken straks? Dat lijkt me nog het moeilijkste van alles...
Verder alles goed? Leuk weekend voor de boeg? Ikke wel, morgen gezellig eten met vrienden en daarna stappen en zondag familie-feestje. Vind ik ook altijd wel gezellig.

:knuffel: Yvonne
October 28, 2005 om 05:19
Nee, een dieet volg ik niet. Ik heb na de bevalling geprobeerd om met Slimfast en Herbalife wat er af te krijgen maar dat werkte voor geen meter. Fleur is inmiddels 2 en 2 maanden en in juni was het voor mij duidelijk als ik wil dat ik weer op mijn oude gewicht kom dan moet ik echt wat gaan doen. Dus heb ik het boek je bent wat je eet gekocht en ben dat rustig op mijn gemakje gaan lezen. Dit heeft mij aan het denken gezet en ik pas nu de basisregels van dit boek toe in mijn dagelijks leven. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar steun en die vond ik hier op de site. Het bijhouden van mijn eetdagboek was voor mij een enorme ervaring. In eerste instantie at ik helemaal verkeerd en werd daar ook op gewezen (at veel te weinig) en daarna heb ik voor mezelf een schema gemaakt met hoeveel Kcal's ik mag. Dat was tot 73 kilo (11 kilo er af) 1200 en daarna ben ik gaan opbouwen. En in die fase zit ik nu. Dus nu mogen koekjes weer en zo af en toe ook chips. Maar ik ben er nu wel erg bewust mee bezig en dat vind ik zelf prettig. Een reep chocolade zomaar in 1x verslinden is er niet meer bij, rusitg genieten van 1 stuk wel. En voor mij is het grote voordeel dat ik nu al weet dat ik vol ga houden. Ik blijf dit eetpatroon volgen en zal alleen soms dingen laten vallen om andere te mogen. Dus niet En En maar of/of.

Qua sporten gaat het de ene keer beter dan de ander. Ik aerobic 1x per week. (afgelopen 2 weken niet geweest.....) en probeer ook nog op woensdag en vrijdag wat te doen, maar ook dat is er bij ingeschoten de laatste tijd. Dus het wordt weer tijd dat ik qua sporten de draad weer oppak.

Voor je buik, kun je het beste naast de buikspieroefeningen ook goed smeren met verstevigende bodylotion (eigenmerk etos werkt bij mij goed). OMdat die huis met de zwangerschap is opgerekt heeft ie wat extra hulp nodig...

Succes en ik zal je regelmatig bezoeken om te zien hoe het gaat. Mag ik je als buddy toevoegen?

groeten,

Chantal
October 28, 2005 om 05:32
:bloem:
October 28, 2005 om 07:53
Héééé!! :bloem:
Jouw weekend klinkt ook wel heel gezellig zeg, lekker relaxed ook.
En wat een zelfdicipline om nog geen nieuwe broek te kopen. Wat dat betreft kan ik jou als voorbeeld nemen. Mijn oude-nieuwe broek, die ik gekocht had toen ik 6 kilo kwijt was, begint al weer te groot te worden. Zonde he?? Gisteren maar weer op 60 graden gewassen en straks in de droogtrommel...
Als ik nu een oude broek van vorig jaar aan doe, ziet dat er echt niet meer uit, zelfs een riem biedt dan geen uitkomst meer.

Wat betreft de gewichtjes... ik laat mijn dag er absoluut niet door verpesten, maar op het moment dat het op de weeschaal verschijnt, sta ik toch wel even te 'shitteren'. Ik begin nu steeds meer te denken dat ik misschien het eten een beetje moet gaan opvoeren, want misschien is mijn metabolisme zich wel aan het aanpassen aan mijn eetgedrag, en dat ik daardoor nu weinig effect zie. Maar dat voelt zo vreemd, alsof ik iets doe wat niet mag. Ik krijg dan ook zo'n 'zonde!!' gevoel. Moeilijk moeilijk moeilijk.
Vanavond eerst lekker uitleven met dansles en morgen lekker kaasfonduen, eens zien wie zich dan gaat aanpassen aan mijn eetpatroon. :)

Enne, je hebt gelijk hoor Fammes, het is altijd leuk om berichtjes van je buddy te krijgen, ook al zijn ze niet zo lang. Maar ik moet oppassen dat het geen verslaving wordt, iedere paar uur effe kijken of ik al weer nieuwe berichtjes heb en of ik bij andere mensen weer leuke dingen kan schrijven.

kGa dus maar weer snel aan het werk...
:beschaamd:

Liefs, Yvonne
:smileymethartjes:
October 29, 2005 om 03:51
Hééééé, hij gaat lekker bij jou!!! En niet zo'n klein beetje er af ook, maar meteen naar de 61.5 kilo!
Toppie!! (+) (+) (+) (+)

Moet je vast een goed gevoel geven!

Je moet je dagboekberichtje nu wel even aanpassen, want je bent al voorbij de 62. ;)

Fijn weekend, geniet er van!

:knuffel: Yvonne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan