Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Lettertjes woog op het moment van schrijven 50.70 kg (bmi: 19.32).

Zo, weer een drukke week gehad.... maar dan anders. Mijn vriend logeerde een paar dagen bij me, dus ik had niet echt tijd om uitgebreid te internetten :). En gisteren had ik een oriflame party bij een vriendin. Dat houdt in dat een consulente van oriflame (een merk make-up) bij iemand thuis komt en daar aan de iemand en vriendinnen daarvan de producten demonstreert, aan het eind van de avond kun je dat dan kopen (ja of niet natuurlijk, dat mag je zelf weten). De avonden zelf zijn gratis, en het is wel gezellig, al gebruik ik normaal vrijwel nooit make-up. De consulente had dat ook door, ze ging allerlei dingen op mij uitproberen zodat ik er wel opgemaakt maar niet te raar uit zou zien. Van mij mocht ze, maar ik had het eigenlijk leuker gevonden om er eens wél raar uit te zien op een mooie manier. Onopvallende lippenstift en oogschaduw op doen kan ik zelf namelijk ook wel (al doe ik het dus meestal niet ;)), ik had het interressanter gevonden om eens iets echt bijzonders te doen, want dat heb ik wel eens zelf geprobeerd (in de winkel met de testers :uh:) maar dan zag het er niet uit.

Het eten waar ik zin in heb ging goed, tot vandaag, want ik heb vandaag geen echte eetlust, maar ach, voor een dagje kan dat denk ik wel. En je weet nooit, misschien krijg ik in de loop van vanavond nog wel enorme trek :).

October 30, 2005 om 05:55
Gaaf zo'n oriflame party, vriendinnen van mij hebben het ook weleens gehad en waren wel enthousiast. Ik moet er eigenlijk niet aan denken, ben ook niet zo make-uppig. Wat oogpotlood en ik ben klaar, poedertjes enzo daar kan ik niks van :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan