Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 27, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 122.50 kg (bmi: 46.11).

:hi:

De hele dag lag mijn internet:pc: van @home eruit.Plaatselijke storing,balen zeg. Heb tig keer geprobeerd of ik er op kon.Is nu pas gelukt.

Ben nog niks afgevallen terwijl ik heel goed mijn best doe.Ik houd me goed aan het dieet en ik drink veel thee en :waterdrinken:water. Daar ligt het dus niet aan.En snoepen doe ik ook al niet. Gewoon af en toe een klein koekje of een rijstwafel met smaakje per dag.Maar dat mag.

Het is ook geen vocht want ik pies:lezenopdewc: als de niagarawatervallen de hele dag door.Spieren zijn het ook niet want ik train nog maar 2 dagen heel langzaam opbouwend op de :fietsdefietsdefiets: hometrainer. Mijn darmstelsel is ook in orde , geen:lianvroeger: verstoppingen of zo. En ongesteld word ik al een paar maanden niet meer.
Zo, dat is eruit.

Ik begrijp er niks van.:ikweetnietwaaromikaankom:.Ben volgens mij nog nooit zo goed bezig geweest met een dieet en nou val ik niet af. En ik wil maandag op de slankheidsclub echt afgevallen zijn.Mooi voor joker als je de eerste keer terug komt en je hebt er niks van af.
Baal,baal ,baal.:ikweetnietwaaromikaankom:

:bye: Supersized:hamburger:

Onbekend
October 27, 2005 om 16:07
Hee meissie, kop op het gaat je lukken.
Wat ik gehoord heb bij verschillende clubs waar ik geweest ben is dat zelfs als je van je ongi af bent (overgang denk ik ???) de hormonen nog tot een aantal jaren wel blijven opspelen iedere maand. En daardoor blijft je gewicht gewoon eens in de maand schommelen. Dus wie weet is dat bij jou ook het geval. Je kunt het iig eens navragen als je weer naar de club gaat maandag.
Iig doorzetten meis!!!
*O*2 :braaf: :bighug:
Liefs Annemiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan