Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Sophia woog op het moment van schrijven 95.20 kg (bmi: 35.83).

gaap, het begint te wennen, het vroege opstaan, mijn ogen zijn bijna open en de koffie komt eraan! vandaag mag mijn meissie weer naar zwemles en ze gaat als een speer! :klappen:
vanavond komt mij kleine broertje ( hij is maar 2 jaar ouder, hihi), en mijn ouders om te kaarten en te "gokken", wij spelen met geld en het is altijd lachen om te zien dat iedereen zijn eigen geld weer heeft teruggewonnen, hoewel mijn moeder altijd voor de grap Jomanda oproept voor steun. maar ja, Jomanda is denk ik op vakantie, want soms gaat het niet goed met het geluk met mijn mamsie :D

August 5, 2004 om 01:40
:hallo: Linda,

Wat ben jij al veel afgevallen zeg. Volg je een dieet of let je gewoon op je lijn. Ik was ervan overtuigd dat ik zonder dieet kon afvallen, door niet meer te snoepen en veel te drinken.

Dat valt even tegen. De laatste week ging erg goed tot gisteren. Was vanochtend weer aangekomen, terwijl ik niets gesnoept heb gisteren. Ik heb wel erg weinig gedronken. Misschien dat het daardoor komt.

In ieder geval veel succes met lijnen vandaag en veel plezier tijdens de zwemles van je dochter.

:kus:Nanda
August 5, 2004 om 04:11
:hallo: sophia,

Als je mij een voorbeeld van zo'n eetdag kan geven....heel graag. Ik heb net de cd-rom van de WW binnen gekregen, maar hier op mijn mag ik het niet downloaden (zit een beveiliging op mijn :pc:). Dus ik moet wachten tot ik vanavond thuis ben, zodat ik kan kijken hoe het systeem precies werkt.

Ook ik heb een stok achter de deur nodig, maar ik wilde niet elke week naar de cursus van de WW. Kost te veel geld en ik ben wat dat betreft niet zo sociaal. Deze site vind ik een hele goede optie. Zodra ik behoefte krijg om te gaan eten, ga ik op deze site en ga ik in dagboeken schrijven. Door alle verhalen te lezen, heb ik weer motivatie genoeg om niet gelijk naar de snoep te reiken.

Dus samen met de WW en deze site kom ik er, denk ik, wel uit. Ik wist trouwens niet dat je minder afvalt als het warmer weer is. Nog meer :water: en :colalight: dus.

Ik wacht even jouw voorbeeld van een dieetdag af....misschien werkt het voor mij ook wel.

:kus:


Nanda
August 5, 2004 om 06:23
Ik heb hier nog een flesje ingezegend water staan... hebbuh?

Veel plezier vanavond! Leuk hoor, die kleine mensjes die zo dapper hun best doen in het water!

Goed plan, koffie, ik ga ook ff een bakkie maken!
August 5, 2004 om 07:20
Dank je wel voor je suggestie. Ziet er in ieder geval lekker uit. Ik neem aan dat je in plaats van water ook thee zonder suiker mag hebben.

Ik denk dat ik dit eens een tijdje ga proberen, want het is meer dan wat ik normaal eet en het lijkt me niet echt moeilijk om vol te houden.

Nogmaals bedankt en ik laat je het resultaat wel weten.

:kus:


Nanda
August 6, 2004 om 03:58
TAARTALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:help:

Er is een :taart: neergedaald bij ons op de afdeling die schreeuwt om opgegeten te worden.

:engelingevaar: Kan ik ervan afblijven???????????

:((

:kus:Nanda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan