Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Guus woog op het moment van schrijven 137.00 kg (bmi: 39.18).

Gisteren wel alle points (WW) opgemaakt. Gisteren gelukkig ook niet zo veel afgevallen als daarvoor maar het gaat wel (te?) hard. Meestal stabiliseerd zich dat na een week. Gelukkig gaat het dan meestal wat rustiger. Wel moet ik opmerken dat uit ervaring blijkt dat mannen sneller afvallen dan vrouwen. Verder ben ik gelukkig(?) niet zón zoetekouw. Wel de hartige hapjes mis ik.

August 5, 2004 om 06:47
Ik kijk als het even kan 2x daags naar dr. Phil en neem de stukjes ook op video op. :) Momenteel ben ik bezig met de tweede stap, de eerste is positief denken,[interne dialoog] en de tweede is emoties erkennen en verwerken.
Angela verwijt haar moeder dat ze niet ingegrepen heeft bij het sexueel misbruik van haar stiefvader.
Ik verwijt mijn moeder dat ze dominant is en nooit werkelijke belangstelling voor mij of diegenen die voor mij belangrijk zijn, heeft gehad.
Begin dit jaar is alle contact met haar verbroken, zij wil ook geen contakt met mij.
Daarom ben ik nu eindelijk op weg naar wat ik belangrijk vind en niet wat mijn moeder goed vind.
Het probleem uit de wereld helpen gebeurd pas als zij doodgaat, dan ruimen we de boel op en kán ze me nooit meer teleustellen in mijn verwachtingen die ik altijd van haar heb gehad...
Ik wil een moeder die van mij houdt om wie ik ben, niet omdat ik wat voor haar kan doen. :(
August 5, 2004 om 07:39
:hallo: Guus,

Hè wat naar voor je zeg, dat je zo snel afvalt :)

Ik heb gisteren mijn WW CD-rom binnengekregen en ik heb hem ook nog eens geprobeerd van internet te downloaden. Dat is wel gelukt, alleen blijft hij nu om een CD vragen. Met andere woorden...ik heb geen crack. Weet jij misschien hoe ik hieraan kan komen.

Als ik echt niets kan vinden, dan ben ik bang dat ik mijn eigen CD-rom zal moeten openmaken en dan kan ik hem niet meer eventueel terugsturen. Dat zou wel zonde zijn van het geld. Alhoewel....als ik zie hoe hard het met jou al gaat, dan is het misschien toch wel het geld waard.

Ik denk inderdaad dat mannen sneller afvallen dan vrouwen. Mijn man is ook onbewust bezig met lijnen. Hij is geen zoetekauw, maar wel verzot op vette hap. Dat aten we 's avonds dus ook regelmatig. Nu niet meer, en aangezien hij ook overdag niet veel snoept, is hij nu meer afgevallen dan ik...en hij is niet eens echt aan de lijn.

Erg frustrerend is dat. Maar ja, Ik kom er ook heus nog wel.

Succes met de lijn.

:kus:Nanda
August 5, 2004 om 11:35
STUKKIE KAAS??

Ik at"vroeger"(hahah moet je mij horen..drie maanden terug) een kilo kaas per week...lekkerrrrrr.

Een lekkere hartige vervanger die ik nu heb gevonden is een broodje met huttenkase en zalm..errug lekkerrrrr...die staat er bijna bij mij elke dag op...mijn gebakje voor die dag...zaaaaaaalig.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan