Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Pien woog op het moment van schrijven 106.60 kg (bmi: 34.41).

Een salade met ossehaas, gebakken champignons en tomaatjes. Die heb ik gisteravond gegeten op een terrasje. En het was erg lekker. :smullen: Er zaten ook spekjes bij, die heb ik wijselijk aan de kant geschoven. En 1 klein glaasje rose. :D En als dessert? met z'n 4en hebben we 1 grand dessert genomen. Ik heb een hapje chocolademousse op, een hapje kaneelijs, een hapje apfelstrudel en een slokje likeur. Kleine hapjes hoor, met een dessertlepeltje. Lekker om alles wel even te proeven, maar het niet allemaal op te eten. Het was een gezellige avond en ik heb de calorieen nog enigzins binnen de perken kunnen houden.

Vanavond een salade met geitenkaas. Ook erg lekker trouwens. En valt ook nog binnen de caloriegrenzen, helemaal mooi.

Ik denk dat ik vanavond wel een beetje moet gaan :trainen:, want van lichaamsbeweging is nog te weinig gekomen deze week. Maar het is geen weer om naar de sportschool te gaan. Ik denk dat het gewoon :pats: van 1,5 uur wordt. Ook gezond enzo.

Shit, het is eigenlijk geen goede tijd om te werken. Ik zou lekker buiten moeten zijn. Ach, nog 2 uurtjes...

*O* *O* *O* Pien

August 5, 2004 om 09:45
hoi pien

eerst ff wat antwoorden op je vragen.

DE POWERPLATE:
ik werd echt gek van de kriebels in mijn gezicht dat ik er de eerste keer op stond, je weet toch wel het gevoel als je voor de eerste keer een elektrische tandenborstel gebruikt:DIT IS 100 keer ERGER.
maar de oefeningen daarna leek het te wennen, kriebelde alleen mijn neus nog.of het helpt?echt geen idee, merk er weinig van, geen spierpijn of zo.

Het hartslag horloge met vetpercentage en kcalaanduiding was nu met dukaten 24,99 bij blokker, werkt perfekt en doet niet onder voor duurdere had mijn zus op internet gelezen.
er zit zelfs een fietshouder bij zodat je het horloge daar in kan zetten.
nu alleen nog ff de zin hebben om hem continu om te doen want wil graag weten wat ik op een normale of intensieve dag verbrand, dan kan ik mijn voedingspatroon daarop afstellen.

sportschool is nu wel heet hoor, je zweet je dood, maar dan heb je extra het idee dat je wat gedaan hebt, haha

zo dus jij hebt een heerlijke dag gehad gisteren, knap hoor dat je je met het dessert zo goed heb ingehouden, ik denk niet dat ik dat zou kunnen.

nou werkze nog ff en ga daarna heerlijk van het weer genieten,

groetjes debster:zon:
August 6, 2004 om 03:37
he pien,

Hij staat gewoon op het laminaat in de slaapkamer. Denk dat ik zo even batterijen ga kopem em dan zien we wel en anders zal ik er toch aan moeten. Ben alleen zo bang dat ik dan opeens heel veel meer weeg met zo'n nieuwe weegschaal... :(

Heel goed hoe je je gisteren in hebt gehouden bij het eten. Als je zo doorgaat komt het helemaal goed met jou. Ik moet nu wel snel weer afvallen anders haal je me nog in ;)

:kus: Sophie
August 6, 2004 om 03:45
hihi de 100 ben je toch echt al lang voorbij. Mijn weegschaal geeft denk ik minder aan dan een nieuwe weegschaal. Mijn zus was namelijk laatst bij bij en die woog zich hier even. De weegschaal bij haar thuis, die net nieuw is, gaf meer aan dan de mijne. Ik durf dus eigenlijk niet zo goed aan een nieuwe. haha. Wil er eigenlijk wel een, een die ook onsjes aangeft, maar ben bang dat ik dan helemaal de halve dag op de weegschaal sta. haha kan ook niet de bedoeling zijn.

sophie
August 6, 2004 om 04:36
ha die Pien, ik zit te lachen hier om de mailwisseling tussen jou en Friesje! Hoe jij zegt: ik zit er nog maar 20 kilo vandaan!! whahahaahahah
Succes ermee he? En niet teveel een bomen snuffelen, daar wordt je voor opgepakt!
August 6, 2004 om 04:48
Als je haar maar goed zit....Nagelvijltje... Ook heeeeeeeeeel belangrijk!

August 6, 2004 om 04:57
altijd beter mee verlegen dan om verlegen he?

maar ik ben nu wel zover dat ik net genoeg bij me heb... scheelt een hoop werk als je thuiskomt!

doeiiiiiiiiiiii
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan