Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Kiwie19 woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 17.95).

Nou, t zat me vandaag niet mee!
Ging even shoppen in dorpje hier vlakbij (gelijk stukkie fietsen)
Op een gegeven moment was ik het dus zat, want ik had echt al minstens 10x kramp gehad, en dat werkt niet echt in een winkel. Sta je daar in de kruidvat, au au, m'n voeeet, auhauuu.

Maar goed, in dat dorpje wel wat aardige dingetjes gekocht, namelijk een bikini die paste :D Zo af en toe had ik al een passend topje te pakken, in maat 36, maar in dat broekje passen mijn heupen dus niet hè :S. Maar zowaar, er hing ook een 38, met zo'n driehoektopje, dus niet echt afhankelijk van je cup, en die pasten allebei! Vind het patroontje niet helemaal geweldig, maar ach ja, hij pastte goed en was voor de helft van de prijs.

Even zo als een rokje, wel maat 40, ziet er lekker zomers uit. En k heb nog korte sokjes gekocht, scoubidoutouwtjes, een doosje voor cd's, en 2 paar schoenen voor 10 euro! Kan nooit kwaad, altijd handig voor een of ander feest met veel bier op de grond, dan trek ik nooit m'n goede schoenen aan namelijk.

En onderweg werd ik wel door een wesp gestoken :huil: 2x nog wel! Hij was op mijn rug gaan zitten toen ik stilstond bij het stoplicht, en toen ik weer ging rijden werd hij dus geplet tussen m'n rug en m'n rugtas, dus ik denk al, wat voel ik nouuuu! Valt die dus naar beneden, onder op m'n rug, zo ongeveer m'n broek in, en jahoor, hij prikt nog een keer. Dus ik stopte ergens (was aan het oversteken al) en toen zag ik meneer de boosdoener, half spartelend aan het prikken heb ik hem eruit kunnen slaan, maja, was al te laat.

En m'n eten was elke keer aan het aanbranden, weet niet wat die pan had, dus ik nog maar een scheut olie erbij, pak ik de verkeerde, slaolie, aargphff. Maar het was nog wel best lekker, alleen beetje vet dus :(

Onbekend
August 5, 2004 om 16:17
Jeetje, wat kan het je dan tegenzitten op 1 dag zeg!! Ik zou er zo van balen dat ik wat lekkers zou gaan eten als troost...
Dat heb jij toch niet gedaan zekers..!?! Ach, je moet maar zo zien; morgen heb je vast een TOPDAG vergeleken bij vandaag :)
Onbekend
August 5, 2004 om 16:30
Bedankt voor je tip, ik denk dat je gelijk hebt. Zodra ik aan het lijnen sla, wil ik alles wat niet mag, erg is dat, de hele dag in strijd met jezelf... Chips koop ik niet eens, want wat in huis is moet op...

Wel leuk dat je hier tips enzo kunt uitwisselen, ik zit hier pas 3 dagen en heb nu al het gevoel dat ik het ga redden met alle 'lotgenoten'.

doei

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan