Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Sophie1981 woog op het moment van schrijven 93.50 kg (bmi: 33.13).

Vandaag heerlijk een moorkop gegeten. Om dit enigzins te compenseren heb ik maar de helft van mijn lunch geschrapt en zo blijf ik toch aardig binnen mijn dieetschema. Ook qua vet valt het nog mee. Wel wat teveel natuurlijk, maar het genot dat die moorkop mij heeft bezorgd maakt veel goed. :)

Morgen ga ik gourmetten. Als iemand nog tips heeft hoe ik dat mager aan kan pakken graag. Ga denk ik alleen mager vlees halen en lekker veel groenten nemen dan valt het hoop ik wel mee. Ik mag van mezelf wel wat mayo denk ik, moet even berekenen hoeveel precies. Want mayo hoort voor mij bij gourmetten, ik weet niet waarom. Ga morgen in de supermarkt wel eens kijken wat de minst slechte mayo is.

Heb er eigenlijk nu al zin in. Maar ga morgen overdag even rustig aan doen. Den een fruitdagje misschien totaan het avondeten. Dan hoop ik dat er maandag weer wat af is. Zit nu namelijk weer een paar dagen op hetzelfde gewicht. Maar ja komt wel goed. Ik beweeg genoeg en eet gezond. Op een gegeven moment gaat de weegschaal dat wel weer inzien, is alleen zo jammer dat je hem dat steeds weer opnieuw moet uitleggen ;)

Lieve lijnvriendinnetjes heel veel succes de komende dagen met lijnen en we kunnen het!!!!! :bloem:

:kus: Sophie

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan