Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Karin0203 woog op het moment van schrijven 121.50 kg (bmi: 45.73).

Hallo luitjes,
Vonden jullie het ook zo warm? :zon:Ik ben overdag expres binnen gebleven. En in de middag een siesta gehouden:slapuh:. Dat warme of beter gezegd het broeierige hete weer maakt me wat lomer. In de middag hat ik me toch zin in chocola of koek. Balen zeg, ik denk dat mijn ongesteldheid er aan gaat komen. Maar ik heb er niet aan toegegeven.:nee:
Ik had geen zin te koken vandaag. Warm eten bij zulk heet weer smaakt niet zo lekker. Vroeger zou ik maccaronisalade gemaakt hebben. Of koude schotel , maar gedachten aan de callorien doe ik dat liever niet. Uit eindelijk is het een maaltijdsalade gemaakt. Met lekker annenas en zo er in. Dus ook lekker fris.
Vanavond ga ik werken aan de kaarten voor het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Die kaarten wil in zondag afhebben, dus moet ik nog hard er aan werken.
Allemaal een prettige avond.
Veel liefs :kus: Karin

August 6, 2004 om 02:51
Hoi Karin,
en ben je opgeschoten met de kaarten??is het eigenlijk ook te warm voor
nu om te maken.Maak je ze 3d??
Zelf maak ik ook veel kaarten maar vindt het nu te warm,wel wil ik een pakketje meenemen op vakantie,zal wel niets doen daar maar je weet het niet.Moet voor eind aug. nog wel wat afhebben en in sept. workshop dus ook daar nog voorbeeldkaart voor maken,pfffffffff met 30° zal dat niet meevallen.
Een koele dag gewenst.Maria:zon:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan