Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 5, 2004

Nog1x woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 28.55).

hallo allemaal
Ik ben net lekker wezen sporten , ik heb gedaan:
20 min. loopband
20 min. powerplate
15 min. crosstrainer
een mens zit maar raar in elkaar 3 maanden geleden kon ik de energie(en tijd) er nog niet voor opbrengen en nu zit ik alweer naar de maandag uit tekijken
ik ben blij dat ik toen een verwijsbrief kreeg van mijn huisarts anders had ik het sporten waarschijnlijk nog langer uitgestelt
Het leukste van alles is dat ik sinds een paar maanden weer lekker in mijn vel zit en het gevoel hebt dat ik heel de wereld weer aankan. Mijn bloeddruk is momenteel goed en ik slik er geen medicijnen meer voor.
Allemaal een goede dag morgen!
hoihoi

Onbekend
August 5, 2004 om 16:18
Hartstikke goed meid, ga zo door he?! :)
Onbekend
August 5, 2004 om 16:27
Hoi

Hardlopen doe ik nu ruim een jaar, ben er alleen een 1/2 jaar uitgeweest met een blessure. Ik KON 10 km. lopen, ben nu weer aan het opbouwen (ongeveer 7 lukt nu). Ik dacht ook altijd dat het niks voor mij was, maar ik ben door een collega overgehaald om een beginnerscursus te doen bij een atletiekvereniging. Echt ontzettend gezellig en ook leerzaam. Als afsluiting liepen we op koninginnedag de 'Ronde van Katwijk' van 6 km. In het begin denk je: hoe kan ik dat in hemelsnaam halen, maar het kan echt! Ik baalde dan ook vreselijk dat ik een blessure kreeg want ik was hard op weg naar de 1/2 marathon.... Had een megadip van januari tot mei (...>> snik... liefdesverdriet..) en omdat ik ook nog eens niet kon sporten voelde ik me helemaal slecht. Ging ik eten ipv sporten... tja dat werkt niet he?! Maar nu ben ik inmiddels weer een week of 4 bezig en voel me SUPER!! Het is echt waar dat hardlopen zorgt voor een geluksgevoel (endofimen ofzo). Dus ik zou zeggen >> Probeer het eens, het is echt leuk!!!

Sorry... beetje lang verhaal geworden :)

groetjes!!!
August 5, 2004 om 16:32
ja, ik zit er echt over na tedenken om na de vakantie een schema tegaan volgen , moet je dan nog speciale gympen of kan dat ook met gewone ?gympies?
Onbekend
August 5, 2004 om 16:36
Ik zou gewoon beginnen op schoenen die je al hebt, dat heb ik ook gedaan. Weet je zeker dat je het leuk vindt, dan kun je hardloopschoenen aanschaffen. Ze zijn wel duur (zo rond de 100 euro), maar worden speciaal aan jouw voeten aangepast. Bij een hardloopspeciaalzaak moet je een stukje rennen op een loopband en dat wordt op video opgenomen. Aan de hand daarvan kunnen ze zien waar jij de meeste steun enzo nodig hebt en dan kiezen ze een schoen voor je uit.

Succes ermee, laat maar even weten of je het leuk vind!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan