Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Nickey1968 woog op het moment van schrijven 144.50 kg (bmi: 46.12).

:dag::dag:,

Gisteren dus naar het reïntegratiebureau geweest, na eerst 2 keer flink verkeerd gereden te hebben, had ik het gelukkig toch gevonden en nog net op tijd ( was gelukkig op tijd weggegaan ) !!! Heb er bijna 2 uur gezeten, maar ik heb er ook al wat tips gehad, waar ik zelf niet aan gedacht had, dus het was zeker niet voor niets.

Vandaag ga ik dus maar ff mijn rijbewijs verlengen, laatste kans !!! Gisteren pas:foto:'s laten maken !!! Het probleem is bij mij alleen dat het nooit in één keer lukt, zo ook nu dus :D:D:D !!! Ik blijf gewoon niet plakken. Maar gelukkig was de tweede set :foto:'s wel goed, ben er zelf zelfs wel tevreden over en dat wil al heel wat zeggen !!! Ik heb mijn nieuwe :foto: naast de :foto: op het rijbewijs gehouden, ehhhmmmm ... auwww ... 10 jaar gaat je niet in je koude kleren zitten ;-);-);-) !!!

Als ik dan straks toch in de stad ben ga ik maar meteen eens kijken voor een cadeautje voor mijn zwager die ook alweer 44 wordt. Overigens voor de vrijgezell(ig)e dames, hij is vrijgezel en het is een scheetje ;-) !!! :D:D:D

Ben gelukkig vandaag niets aangekomen, want ik heb gisteren voor de eerste keer sinds maanden wat chippies gegeten :no:. Mmmmm, dat was lekker, maar ik heb me wel ingehouden, netjes in een klein schaaltje gedaan en niet de hele zak maar meteen soldaat gemaakt, gelukkig had mijn man gisteravond zin in chips en is de zak nu leeg !!!

Fijne dag allemaal en succes met de kiloos !!!

Groetjes en :knuffel:
Nickey
:haveaniceday:

November 16, 2005 om 17:20
Dank voor je mailtje! Ik ga je advies te harte nemen en alles dat ze me aanbiedt inderdaad weg knikkeren! Zal haar wel eerst even waarschuwen!
Wat een geweldig resultaat heb jij al behaald zeg! Zet hem op!. Groet, Barbarella :tulpje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan