Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Tonno woog op het moment van schrijven 93.10 kg (bmi: 31.84).

Ik begrijp er niks meer van. De afgelopen week heb ik dagen gehad dat ik mij heel netjes aan de punten heb gehouden, maar ook dagen dat ik dat niet heb gedaan. Dinsdag bijvoorbeeld een vreetbui van (ik schat) 30 punten: pinda's, slim fast reepjes (veel) en chocolademunten. Zaterdag heb ik heerlijke pepernoten op, en ik heb ook nog wat restjes (niet veel) zoutjes van mijn verjaardag op.
Vanmorgen woog ik 66,3. Dat is 1,2 kilo minder dan vorige week. Nog 1,3 kilo tot mijn streef. Ik heb besloten een puntje aan mijn dagtotaal toe te voegen. Ik ga mij nu houden aan 20 punten per dag. Alvast een beetje naar het stabiliseren toewerken.

Misschien hebben juist die "vreetbuien"mijn lijf wel weer even wakker geschud. Het waren niet heel ongezonde dingen die ik heb gegeten. Vooral die pinda's waren erg veel punten, maar die zijn wel weer heel gezond.

Donderdag moet ik de nachtdienst weer in, meestal verlies ik dan ook wel aardig wat gewicht. Misschien nog maar 2 weken voor ik op mijn streef ben :zucht:

Groetjes
Tonno

Sis
November 15, 2005 om 14:25
1,2 kilo minder dat gaat hard(+)
wat goed dat je nu al bezig gaat met stabiliceren het kan nog best zijn dat je toch nog wel af valt in de stabilicatie weken

succes met de nacht dienst

groetjes siska
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan